Mikotoksin Laboratuvarı

Birim Bilgi

​Mikotoksin Laboratuvarı, analiz edilmesi talebiyle kurumumuza getirilen gıda yada yemlerin mamul, yarı mamul yada hammaddelerinden oluşan numunelerinin mikotoksin analizlerini gerçekleştirmek üzere yapılandırılmıştır. Bu analizler gıda ve yemlerin yada bunların ham yada yarı mamul maddelerinin yasal mevzuatlarla tanımlanmış mikotoksin kriterlerine dair analizleri kapsar.

Cihaz Listesi

​Hazırlanıyor

Analiz Listesi

Sıra NoAnaliz AdıAnaliz Edilecek ÜrünAnaliz MetoduGereken Numune MiktarıAnaliz Fiyatı  TL. (KDV Hariç)Analiz Süresi (gün)
1Aflatoksin  B1,B2,G1,G2 ve Toplam Aflatoksin Analizi*Kuruyemişler  (Fındık, yer fıstığı, antepfıstığı, karışık kuruyemiş  vb.) *
İşletme İçi Metot- "MTL-MT-01" (AOAC 991.31)

500 g.271,71
Ceviz, Leblebi, Ayçekirdeği, Mısır, Badem247
Baharatlar (kırmızı biber, vb.)İşletme İçi Metot-
"MTL-MT-02"
(AOAC 999.07)
500 g.2471
Kuru meyveler  (Kuru incir* )İşletme İçi Metot- "MTL-MT-02" (AOAC 999.07)500 g.271,71
2Aflatoksin B1*Yem*AOAC 2003.02500 g.271,71
Yem Hammadeleri*AOAC 2003.02500 g.271,71
3Okratoksin A*Kurutulmuş Asma Meyveleri (Kuru Üzüm, Kuş Üzümü)*R-Biopharm OCHRAPREP IFU P14/V16500 g.3411
4Deoksinivalenol   Analizi * Tahıl ve Tahıl Ürünleri * R-Biopharm DONPREP IFU P50/V13500 g.353,11
5Aflatoksin M1Süt ve Süt TozuTS EN ISO 14501200 ml, 100 g.3211

''