Muğla Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü TÜRKAK tarafından yapılan denetim sonucunda 04 Temmuz 2017 tarihi itibari ile TS EN ISO/IEC 17025:2012 Standardına göre aşağıda verilen analizlerde akredite olmuştur.
1. Gıdalarda Listeria monocytogenes aranması (TS EN ISO 11290-1)
2. Gıdalarda Listeria monocytogenes aranması (AOAC 2004.06, bioMerieux VIDAS Listeria monocytogenes II (LMO2))
3. Gıdalarda Salmonella spp. aranması (TS EN ISO 6579-1)
4. Gıdalarda Salmonella spp. aranması (AOAC 996.08, bioMerieux VIDAS SLM)
5. Gıdalarda Escherichia coli aranması Koloni Sayım Tekniği (TS ISO 16649-2)
6. Gıdalarda Escherichia coli O157 aranması (TS EN ISO 16654)
7. Gıda ve Yemde Ham Protein Tayini (AOAC 2001.11)
8. Tahıl ve Tahıl Ürünlerinde Rutubet Tayini (TS ISO 712)
9. Baklagiller, Tahıllar ve Yan Ürünlerinde Kül Tayini (TS EN ISO 2171)