1-Kırmızı pul biber ve toz biber (Aflatoksin B1 ve toplam Aflatoksin B1+B2+G1+G2 tayini) YENİ!!!!!!
2- Gıda (Benzoik asit ve sorbik asit tayini) YENİ!!!!!!
3- Peynirler (Klorür miktarı tayini) YENİ!!!!!!
4- Peynirler (Yağ miktarı tayini) YENİ!!!!!!
5- Ayran (Klorür miktarı tayini) YENİ!!!!!!
6- Ayran (Yağ tayini) YENİ!!!!!!
7- Süt (Yağ tayini) YENİ!!!!!!
8- Yoğurt (Yağ tayini) YENİ!!!!!!
9- Gıda (Koagülaz pozitif stafilokokların sayımı) YENİ!!!!!!
10- Gıda (Salmonelle spp. aranması) YENİ!!!!!!
11- Gıda (Maya ve küf sayımı)
12- Gıda (Bacillus cereus sayımı)
13- Sert kabuklu meyveler (Aflatoksin B1 ve toplam Aflatoksin B1+B2+G1+G2 tayini)
14- Yem ve yem hammaddeleri (Aflatoksin B1 tayini)
15- Kuru kayısı (Toplam kükürtdioksit SO2 tayini)
16- Tahıl ve baklagil ürünleri (Rutubet tayini)
17- Tahıl ve öğütülmüş tahıl ürünleri (Kül tayini)
18- Yem ve yem hammaddeleri (Ham protein tayini)
19- Kuru gıda (Ham protein tayini)
20- Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar (Asit sayısı ve asitlik tayini)