Analiz Listesi

1       Rutubet veya Kuru Madde TayiniYufkaGravimetrikTS 5000, 20101000 g2-3 Gün
2       Rutubet veya Kuru Madde TayiniTatlı Badem-İçGravimetrikTS 1278, 2006250 g1-2 Gün
3       Rutubet veya Kuru Madde TayiniTatlı Badem-KabukluGravimetrikTS 1277, 2006250 g1-2 Gün
4       Rutubet veya Kuru Madde TayiniCeviz-KabukluGravimetrikTS 1275, 2015500 g1-2 Gün
5       Rutubet veya Kuru Madde TayiniCeviz-İçGravimetrikTS 1276, 2006500 g1-2 Gün
6       Rutubet veya Kuru Madde TayiniAntep Fıstığı-İçGravimetrikTS 1280, 2006 250 g1-2 Gün
7       Rutubet veya Kuru Madde TayiniAntep Fıstığı-KabukluGravimetrikTS 1279, 2014250 g1-2 Gün
8       Rutubet veya Kuru Madde TayiniBuğday Unu*GravimetrikTS EN ISO 712, 2012250 g1-2 Gün
9       Rutubet veya Kuru Madde TayiniPirinç Unu*GravimetrikTS EN ISO 712, 2012250 g1-2 Gün
10     Rutubet veya Kuru Madde TayiniSiyah Çay*GravimetrikTS 1562, 1990250 g1-2 Gün
11     Rutubet veya Kuru Madde TayiniPeynirGravimetrikTS EN ISO 5534, 2006250 g1-2 Gün
12     Rutubet veya Kuru Madde TayiniBakliyatlar (Börülce, Kırmızı ve Yeşil mercimek, Kuru fasulye, nohut, pirinç vb)GravimetrikTS EN ISO 24557, 2014250 g1-2 Gün
13     Rutubet veya Kuru Madde TayiniEt ve Et Ürünleri (sucuk, salam, sosis)GravimetrikTS 1743 ISO 1442, 2001250 g1-2 Gün
14     Rutubet veya Kuru Madde TayiniTel KadayıfGravimetrikTS EN ISO 712, 2012 250 g1-2 Gün
15     Rutubet veya Kuru Madde TayiniMakarnaGravimetrikTS EN ISO 712, 2012 250 g1-2 Gün
16     Rutubet veya Kuru Madde TayiniEkmek MayasıGravimetrikTS 3522, 2015250 g1-2 Gün
17     Rutubet veya Kuru Madde TayiniEkmekGravimetrikTS 5000, 20102 Adet2-3 Gün
18     Rutubet veya Kuru Madde TayiniHayvan YemiGravimetrikR.G. 28155, 2011250 g1-2 Gün
19     Rutubet veya Kuru Madde TayiniBisküviGravimetrikTS EN ISO 712, 2012 250 g1-2 Gün
20     Rutubet veya Kuru Madde TayiniMilföy HamuruGravimetrikTS EN ISO 712, 2012 1000 g1-2 Gün
21     Rutubet veya Kuru Madde TayiniKemalpaşaGravimetrikTS EN ISO 712, 2012 250 g1-2 Gün
22     Rutubet veya Kuru Madde TayiniŞekerpareGravimetrikTS EN ISO 712, 2012 250 g1-2 Gün
23     Rutubet veya Kuru Madde TayiniBalRefraktometrikTS 3036, 2010250 g1-2 Gün
24     Rutubet veya Kuru Madde TayiniKavun ÇekirdeğiReflux DistilasyonuTS 2134, 1987250 g1-2 Gün
25     Rutubet veya Kuru Madde TayiniBaharatlar (karabiber, pul biber, kekik, kimyon,sumak vb)Reflux DistilasyonuTS 2134, 1987250 g1-2 Gün
26     Rutubet veya Kuru Madde TayiniTuzlu Fıstık, LeblebiGravimetrikTS ISO 771,2008250 g1 Gün
27     Kurutma KaybıBeyaz ŞekerGravimetrikTS 861, 2007250 g1 Gün
28     Yağsız Katı Madde MiktarıYoğurtFiziksel Ayırma ve GravimetriTS 1330, 2006250 g1-2 Gün
29     Yağsız Katı Madde MiktarıTereyağıGravimetrikTS 1331, 2015250 g1-2 Gün
30     % 10'luk HCl'de çözünmeyen külBisküviKül FırınıTS 2383, 2017100 g (Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)3 Gün
31     % 10'luk HCl'de çözünmeyen külYufkaKül FırınıTS 2383, 2017100 g (Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)3 Gün
32     % 10'luk HCl'de çözünmeyen külEkmekKül FırınıTS 2383, 20176 Adet3 Gün
33     % 10'luk HCl'de çözünmeyen külTel KadayıfKül FırınıTS 2383, 2017100 g (Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)3 Gün
34     % 10'luk HCl'de çözünmeyen külBuğday UnuKül FırınıTS 2383, 2017100 g (Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)3 Gün
35     % 10'luk HCl'de çözünmeyen külSiyah ÇayKül FırınıTS 1566 ISO 1577, 2001100 g (Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)2-3 Gün
36     % 10'luk HCl'de çözünmeyen külBaharatlardaKül FırınıTS 2133 ISO 930, 2001100 g (Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)3 Gün
37      HCl'de çözünmeyen külCeviz İçiKül FırınıTS ISO 735,2010100 g (Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)2 Gün
38     Kül TayiniYufkaKül FırınıTS 5000, 2010300 g (Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)3 Gün
39     Kül TayiniSiyah Çay*Kül FırınıTS 1564, 1990100 g (Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)3 Gün
40     Kül TayiniMakarnaKül FırınıTS EN ISO 2171, 2010100 g (Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)3 Gün
41     Kül TayiniTel KadayıfKül FırınıTS EN ISO 2171, 2010100 g (Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)3 Gün
42     Kül TayiniBuğday Unu*Kül FırınıTS EN ISO 2171, 2010100 g (Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)3 Gün
43     Kül TayiniPirinç Unu*Kül FırınıTS EN ISO 2171, 2010100 g (Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)3 Gün
44     Kül TayiniBisküviKül FırınıTS EN ISO 2171, 2010100 g (Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)3 Gün
45     Kül TayiniEkmekKül FırınıTS EN ISO 2171, 20106 Adet3 Gün
46     Kül TayiniTahin-Pekmez KarışımıKül FırınıTS ISO 6884, 2015100 g (Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)1-2 Gün
47     Suda Çözünen KülSiyah ÇayKül FırınıTS 1565, 1990100 g3 Gün
48     Suda Çözünen Külde AlkalilikSiyah ÇayKül FırınıTS 1567, 1990100 g3 Gün
49     Su EkstraktıSiyah ÇayGravimetrikTS ISO 9768, 1997100 g2 Gün
50     Okside Olmamış ParçaSiyah ÇayFiziksel AyırmaTS 4600, 1991250 g1 Gün
51     Toplam Toz ÇaySiyah ÇayFiziksel AyırmaTS 4600, 1991250 g1 Gün
52     Ham Dane, Tebeşirleşmiş DanePirinçFiziksel AyırmaTS 2408, 2015500 g1-2 Gün
53     Yabancı MaddeKuru FasulyeFiziksel Ayırma ve GravimetriTS 141, 20081000 g1-2 Gün
54     Yabancı MaddeCeviz-KabukluFiziksel Ayırma ve GravimetriTS 1275, 20152000 g1-2 gün
55     Yabancı MaddeCeviz-İçFiziksel Ayırma ve GravimetriTS 1276, 20061000 g1-2 gün
56     Yabancı MaddeTatlı Badem-KabukluFiziksel Ayırma ve GravimetriTS 1277, 20061000 g1-2 gün
57     Yabancı MaddeTatlı Badem-İçFiziksel Ayırma ve GravimetriTS 1278, 20061000 g1-2 gün
58     Yabancı MaddeYer Fıstığı-KabukluFiziksel Ayırma ve GravimetriTS 310, 20161000 g1-2 gün
59     Yabancı MaddeYer Fıstığı-İçFiziksel Ayırma ve GravimetriTS 310, 20161000 g1-2 gün
60     Yabancı MaddeSiyah ÇayFiziksel Ayırma ve GravimetriTS 4600 ISO 3720, 2003500 g1-2 gün
61     Yabancı MaddeBeyaz ŞekerFiziksel Ayırma ve GravimetriTS 861, 5996 sayılı kanun gereği1000 g1-2 gün
62     Yabancı MaddeSusamFiziksel Ayırma ve GravimetriTS 2947 EN ISO 658, 2005500 g1-2 gün
63     Yabancı MaddeÇekirdeksiz Kuru ÜzümOrganoleptikTS 3411, 20111000 g1-2 gün
64     Yabancı MaddeBeyaz PeynirOrganoleptikTS 591, 20131000 g1-2 gün
65     Yabancı MaddeLokumOrganoleptikTS 8444, 2006500 g1-2 Gün
66     Yabancı MaddeYaban MersiniOrganoleptikTS 11231,1994500 g1 Gün
67     Duyusal (organoleptik) AnalizOtlu PeynirOrganoleptikTS 13205, 2015500 g1-2 Gün
68     Duyusal (organoleptik) AnalizFındık EzmesiOrganoleptikTS 8371, 2010250 g1-2 Gün
69     Duyusal (organoleptik) AnalizMuzOrganoleptikTS 1802, 20071000 g1-2 Gün
70     Duyusal (organoleptik) AnalizBeyaz peynirOrganoleptikTS 591, 2013500 g1-2 Gün
71     Ağırlık Tavuk Yumurtası-KabukluGravimetrikTS 1068, 2015(Ambalajlı Ürünler Orijinal Ambalajında)1 Gün
72     AğırlıkEkmekGravimetrikEkmek tebliği (2012/2)6 Adet1 Gün
73     Acılık Tayini (Kreiss Yöntemi)TahinVar/YokTS 2589/Nisan 2006100 g1 Gün
74     Alkolde Çözünen Ekstrakt TayiniBaharatlarGravimetriTS 2135/Kasım 1987100 g3 Gün
75     Asit TayiniZeytin(salamuralı)TitrimetrikTS 774 /Nisan 2003300 g1 Gün
76     Asitlik TayiniBuğday UnuTitrimetrikTS 4500 /Haziran 2010100 g1 Gün
77     Asit TayiniEkmek, Böreklik Yufka vb. ürünlerTitrimetrikTS 5000/ Ocak 20101 Adet(paket)1 Gün
78     Asitlik TayiniTarhanaTitrimetrikTS 2282/ Aralık 2004100 g1 Gün
79     Asitlik Tayini (Serbest Asit)*BalTitrimetrikTS 13360/ Mart 2008100 g1 Gün
80     Asitlik TayiniDomates Salçası, Meyve ve Sebze ÜrünlerindeTitrimetrikTS 1125 ISO 750/ Mart 2008150 g1 Gün
81     Elektriksel İletkenlik TayiniBalKondüktivimetreTS 13366/ Mart 2008100 g1 Gün
82     Balda Fruktoz, Glukoz ve Sakkaroz Muhtevası TayiniBal HPLC-RIDTS 13359300 g2 Gün
83     Kokuşma Testi TayiniEt ve Et ÜrünleriVar/YokTS 10580/ Ocak 2010300 g1 Gün
84     Peroksidaz Testi TayiniYoğurt, TereyağVar/YokTS 1330/ Ocak 2006300 g1 Gün
85     Ham Protein TayiniGıda ve Gıda  MaddeleriKjeldhal

TS EN ISO 20483 (Kjehldahl Cihaz Metodu)

Resmi Gazete 27.12.2012/281555

TS 1620

TS 1748

300 g3 Gün
86     Ham Selüloz TayiniSiyah ÇayGravimetriTS ISO 15598300 g3 Gün
87     Susam Yağı Aranması TayiniYemeklik Bitkisel Yağlar Var/YokTS 5044/ Ocak 1987300 g1 Gün
88     Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı TayiniBaharat ve Çeşni Veren BitkilerGravimetriTS 2137 ISO 1108/ Ekim 200300 g3 Gün
89     Uçucu Yağ Miktarı TayiniBaharat ve Çeşni Veren BitkilerGravimetri

TS EN ISO 6571/

Ocak 2011

300 g3 Gün
90     Titrasyon Asitliği TayiniPastörize Süt, Çiğ Süt, Ayran, KremaTitrimetrikTS 1018/Nisan 2002100 g1 Gün
91     Titrasyon Asitliği TayiniYoğurtTitrimetrikTS 1330/ Nisan 20061-2 Gün1 gün
92     Titrasyon Asitliği TayiniPeynir TürleriTitrimetrikTS 591/ Mart 2013100 g1 gün
93     Toplam Şeker ve Sakkaroz TayiniGıda MaddeleriTitrimetrikTS 1466100 g1 Gün
94     Tuz TayiniTereyağı ve Bitkisel MargarinTitrimetrik

TS 1333 ISO 1738/ Ocak 2001

TS 2812/Mart 1991

100 g1 Gün
95     Tuz TayiniSüt ve Süt ÜrünleriTitrimetrik

AOAC 935.43

TS EN ISO 5943

100 g1 Gün
96     Tuz TayiniEkmek, Bisküvi, Kadayıf, Milföy HamuruTitrimetrikTS 5000/ Ocak 20101 Adet(paket)1 Gün
97     Tuz TayiniEt ÜrünleriTitrimetrikTS 1747-1 ISO 1841-1/Nisan 1999300 g1 Gün
98     Tuz TayiniSorfalık Zeytin(salamuralı)TitrimetrikTS 774/ Nisan 2003300 g1 Gün
99     Yağ TayiniÇiğ Süt, Pastörize Süt, Krema ve AyranGerberTS 8189/ Mart 1990300 g2 Gün
100  Yağ TayiniYoğurtGerberTS 1330 /Nisan 2006300 g2 Gün
101  Yağ TayiniPeynir ÜrünleriGerberTS 3046/ Mart1987300 g2 Gün
102  Yağ TayiniEt ve Et ürünleriSoxhalet, EtüvTS 1744/ Kasım 1974300 g3 Gün
103  Yağ (Susam Yağı) Tayini ve Tahin İçeriği TayiniTahin HelvasıSoxhalet, EtüvTS 2590/ Nisan 2006300 g3 Gün
104  Yağ TayiniBisküviSoxhalet, EtüvTS 2383/ Şubat 2010300 g3 Gün
105  Yağ TayiniBaharatlardaSoxhalet, EtüvTS 3713/ Şubat 1982300 g3 Gün
106  PH TayiniEt ve Et ÜrünlerindePh MetreTS 3136 ISO 2917/ Aralık 2002300 g1 Gün
107  PH TayiniPeynir ÜrünleriPH MetreTS 591/ Mart 2006300 g1 Gün
108  Suya Geçen Madde Oranı TayiniMakarnaEtüv, Fiziksel Ayırma ve GravimetriTS 1620/ Nisan 2002300 g2 Gün
109  HMF(Hidroksimetil Furfurol) Tayini*BalSpektrofotometreHMIHC 2009, Winkler100 g1 Gün
110  Ham Protein TayiniYem ve Yem MaddeleriKjeldhal

TS EN ISO 20483

(Kjehldahl Cihaz Metodu)

Resmi Gazete 27.12.2012/281555

TS 1620

TS 1748

500 g3 Gün
111  Ham Selüloz TayiniYem ve Yem MaddeleriSelüloz Tahin CihazıAOCS Approved Procedure Ba 6a-05500 g3 Gün
112  Ham Selüloz TayiniYem ve Yem MaddeleriSelüloz Tahin Cihazı

Resmi Gazete

27.12.2012/281555

500 g3 Gün
113  Ham Yağ AnaliziYem ve Yem MaddeleriSoxhalet, Etüv

Resmi Gazete

27.12.2012/281555

500 g3 Gün
114  Ham Kül ve Organik Madde TayiniYem ve Yem MaddeleriKül Fırını

Resmi Gazete

27.12.2012/281555

500 g3 Gün
115  HCL'de Çözünmeyen Kül TayiniYem ve Yem MaddeleriKül Fırını

Resmi Gazete

27.12.2012/281555

500 g3 Gün
116  Sertlik TayiniSu ve Atık SulardaTitrimetrik

TS 4474 ISO 6059/

Nisan 1998

500 ml1 Gün
117  PH Tayini*Su ve Atık SulardaPH MetreTS 3263 ISO 10523500 ml1 Gün
118  Elektriksel İletkenlik Tayini*Su ve Atık SulardaKondüktivimetreTS 9748 EN 27888500 ml1 Gün
119  Nitrat ve Nitrat Azotu TayiniSu ve Atık SulardaSpektrofotometreDR 5000-Dr. Lanke LCK Kit Metodu-2005500 ml1 Gün
120  Nitrit ve Nitrit Azotu TayiniSu ve Atık SulardaSpektrofotometreDR 5000-Dr. Lanke LCK Kit Metodu-2005500 ml1 Gün
121  Amonyum ve Amonyum Azotu TayiniSu ve Atık SulardaSpektrofotometreDR 5000-Dr. Lanke LCK Kit Metodu-2005500 ml1 Gün
122  

 

Pestisit (Yüksek Su İçerikli Ürünlerde)

 

 

Yaş Meyve ve SebzeLC MSMS, GC MSMSAOAC Official Method 2007.012000 g

 

1-2 Gün

123  Sorbik asit*Tüm GıdalarHPLC-UV/DADNordic committee One food Analysis Medhot No:124-1997500 g

 

1-2 Gün

124  Benzoik asit*Tüm GıdalarHPLC-UV/DADNordic committee One food Analysis Medhot No:124-1997500 g

 

 

1-2 Gün

125  

 

Jelatin

YoğurtTitrimetrik

 

AOAC.920.160.50

 

 

               500 g

 

 

1-2 Gün
126  Kafein*Siyah ÇayHPLCJournal Of AOAC İnt

 

 

500 g

 

1-2 Gün

127  Kükürtdioksit

 

Tüm Gıdalar

 

TitrimetrikAOAC Offical Method of Analysis ( 2000 )

 

100 g

 

1-2 Gün

128  Gıda Maddeleri - Hububat, Sert Kabuklu Yemiş ve Bunlardan Üretilmiş Ürünler İçindeki Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1, B2, G1 ve G2) Tayini* Gıda Maddeleri - Hububat, Sert Kabuklu Yemiş ve Bunlardan Üretilmiş ÜrünlerHPLC-FDİşletme içi metot-"SÇT.117"( TS EN ISO 16050)1000 g

 

1-2 Gün

129  Gıda Maddeleri - Fındık, Yerfıstığı, Antep Fıstığı, İncir ve Kırmızı Toz Biberde Aflatoksin B1 ile Aflatoksin B1, B2, G1 ve G2 Toplamlarının Tayini * 

Gıda Maddeleri - Fındık, Yerfıstığı, Antep Fıstığı, İncir ve Kırmızı Toz Biber

 

 

HPLC-FD

İşletme içi metot-"SÇT.118"(TS EN 14123)1000 g

 

1-2 Gün

130  

Yemlerde Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin Analizi *

 

Hayvan Yemleri (Büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı, balık yemleri vb., küspe çeşitleri ve diğer yem maddeleri)

 

 

HPLC-FD

İşletme içi metot-"SÇT.119"(R-Biopharm Rhone Ltd.Ref A13-P07.V6)1000 g

 

 

1-2 Gün

131  Tahıl ve Tahıl Ürünlerinde Okratoksin-A Analizi*Tahıl, Tahıl Ürünlerinde (Pirinç, Nohut, Fasulye, Makarna ve Tahıl Ürünleri)  

 

HPLC-FD

AOAC 2000.031000 g

 

 

1-2 Gün

132  Kuru meyvelerde Okratoksin-A Analizi*Kuru Meyveler

 

 

HPLC-FD

İşletme içi metot-"SÇT.121"( R-Biopharm Rhone Ltd. Ref :A8-P14. V6)1000 g1-2 Gün
133  Mezofilik aerobik bakteri sayımıTüm gıdalardaDökme/Yayma plakTS 7703 EN ISO 4833

250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

3 Gün
134  Salmonella  spp. Aranması*Tüm gıdalardaVar/yokTS EN ISO 6579

250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

3-5 Gün
135  E.coli aranması (EMS yöntemi ile)Tüm gıdalardaEMSTS ISO/TS 16649-3 2005

(250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

2-3 Gün
136  E. coli aranması (katı besi yerinde)Tüm gıdalardaDökme plakTS ISO 16649-2

250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

1-2 Gün
137  Koliform bakteri aranması (katı besi yerinde)Tüm gıdalardaDökme plakTS ISO 4832

250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

2-4 Gün
138  Koliform bakteri aranması (EMS yöntemi ile)Tüm gıdalardaEMSTS ISO 4831

250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)l

2-3 Gün
139  S. aureus aranması

 

Tüm gıdalarda

 

Yayma plak

TS EN ISO 6888-1

(250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

2-5 Gün
140  B. cereus Sayımı – Koloni Sayım Tekniği*

 

Tüm gıdalarda

 

Yayma plak

TS EN ISO 7932

250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

2-5 Gün
141  Clostridium perfringens aranması

 

Tüm gıdalarda

 

Dökme/Yayma plak

TS EN ISO 7937

250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

2-5 Gün
142  L. monocytogenes aranması

 

Tüm gıdalarda

 

Var/yok

TS EN ISO 11290-1/A1

250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

4-6 Gün
143  Et tür tayini (at,domuz,koyun,sığır,kanatlı,hindi)

 

Et ve et ürünleri

 

ELİSA

ELİSA

(250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

1-10 Gün
144  Küf ve Maya aranmasıSu Aktivitesi %95'ten Düşük Olan Tüm gıdalardaYayma plakTS ISO 21527-2

250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

5-7 Gün
145  Küf ve Maya aranmasıSu Aktivitesi %95'ten Yüksek Olan Tüm gıdalardaYayma plakTS ISO 21527-1

250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

5-7 Gün
146  Sünme (Rope Sporu) faktörü aranmasıEkmek mayası ve unlu mamüller

 

EMS

TSE 3522 / Ekmek Mayası

250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

3 Gün
147  Çiğ Sütte Somatik Hücre TayiniÇiğ SütISO 13366-1 /Nucleocounter SCC 100 Test ProtokolüISO 13366-1 /Nucleocounter SCC 100 Test Protokolü

 

250 ml

1-2 Gün
148  Escherichia coli O157 (H7dahil) Aranması (MDS Yöntemi ile)Tüm Gıda ve YemlerdeMDS(Moleculer Detection System)Moleküler Detection System (MDS) Analiz Protokolü

250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

1-5 Gün
149  Salmonella  spp. Aranması (MDS Yöntemi ile)Tüm Gıda ve YemlerdeMDS(Moleculer Detection System)Moleküler Detection System (MDS) Analiz Protokolü

250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

1-5 Gün
150  L. monocytogenes Aranması (MDS Yöntemi ile)Tüm Gıda ve YemlerdeMDS(Moleculer Detection System)Moleküler Detection System (MDS) Analiz Protokolü

250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

1-6 Gün
151  Küf ve Maya aranması (Hızlı Yöntem)Tüm Gıda ve Yemlerde

 

 

Petrifilm

AOAC Official Methods 121301

(TS ISO 21527-1 ve

TS ISO 21527-2 uyumlu)

 

250 g/ml

(Ambalajlı ürünler orijinal ambalajında)

2 Gün
152  Sterilite KontrolüUHT sütte

 

Dökme plak

 

TS EN ISO 4833-1

 

250 ml

 

10-18 Gün

153  Pb (Kurşun) AnaliziTüm GıdalarAAS (Zeeman)NMKL1998/161500 g1-2 Gün
154  Cd (Kadmiyum) Analizi*Tüm GıdalarAAS (Zeeman)NMKL1998/161500 g1-2 Gün
155  As (Arsenik) AnaliziTüm GıdalarAAS (Zeeman)NMKL1998/161500 g1-2 Gün
156  Fe (Demir) Analizi*Tüm GıdalarAAS (Flame)NMKL1998/161500 g1-2 Gün
157  Zn (Çinko) AnaliziTüm GıdalarAAS (Flame)NMKL1998/161500 g1-2 Gün
158  Cu (Bakır) Analizi*Tüm GıdalarAAS (Flame)NMKL1998/161500 g1-2 Gün
159  Cr (Krom) AnaliziTüm GıdalarAAS (Flame)NMKL1998/161500 g1-2 Gün
160  Ni (Nikel) AnaliziTüm GıdalarAAS (Flame)NMKL1998/161500 g1-2 Gün
161  Mg (Magnezyum) AnaliziTüm GıdalarAAS (Flame)NMKL1998/161500 g1-2 Gün
162  Sn (Kalay)Tüm GıdalarAAS (Flame)NMKL1998/161500 g1-2 Gün
163  Pb (Kurşun) Analiziİçme Ve Kullanma SularındaAAS (Zeeman)TS EN ISO 17294-2500 ml1-2 Gün
164  Cd (Kadmiyum) Analiziİçme Ve Kullanma SularındaAAS (Zeeman)TS EN ISO 17294-2500 ml1-2 Gün
165  As (Arsenik) Analiziİçme Ve Kullanma SularındaAAS (Zeeman)TS EN ISO 17294-2500 ml1-2 Gün
166  Fe (Demir) Analiziİçme Ve Kullanma SularındaAAS (Flame)TS EN ISO 17294-2500 ml1-2 Gün
167  Zn (Çinko) Analizi İçme Ve Kullanma SularındaAAS (Flame)TS EN ISO 17294-2500 ml1-2 Gün
168  Cu (Bakır) Analiziİçme Ve Kullanma SularındaAAS (Flame)TS EN ISO 17294-2500 ml1-2 Gün
169  Cr (Krom) Analiziİçme Ve Kullanma SularındaAAS (Flame)TS EN ISO 17294-2500 ml1-2 Gün
170  Ni (Nikel) Analiziİçme Ve Kullanma SularındaAAS (Flame)TS EN ISO 17294-2500 ml1-2 Gün
171  Sn (Kalay)İçme Ve Kullanma SularındaAAS (Flame)TS EN ISO 17294-2500 ml1-2 Gün
172  Mg (Magnezyum) Analiziİçme Ve Kullanma SularındaAAS (Flame)TS EN ISO 17294-2500 ml1-2 Gün


Ek Dosyalar

''