8.8.2014

Kimyasal Analiz Laboratuvarı Numune Kabul Kriterleri

​ ​ ​ ​ ​ ​KimyasalAnaliz Laboratuvarı Numune Kabul Kriterleri
NoNumune Çeşidi

Numunenin Taşıması Gereken Kriterler

(Laboratuvara Teslim koşullarında yazılacak)

Numune
SıcaklığıMiktarı
Kab S.T.DKab. M.T.D
01Bal   250 g 
02Baharatlar ve Kuru Yemişler   200 g 
03Bitkisel Sıvı Yağlar     250.ml 
04Bisküvi, çikolata gofret vs   250 g 
05Çay Numuneleri   250 g 
06Ekmek, yufka v.s.Ekmek bütün olarak  250 g 
07Et ve et ürünleriSoğuk zincire uygun olarak  250 g 
08Gıda Katkı Maddeleri   250 g 
09KonservelerOrijinal ambalajda  250.g  
10Meyve Suları, reçeller, marmelât    250 g veya 250 ml 
11Sebze ve meyveler   1000 g 
12Süt ve Süt Ürünleri   500 g 
13Şeker, tuz, şekerlemeler, lokum, tahin ve tahin helvası   500 g 
14Tahıl ve Tahıl Ürünleri   500 g 
15Yem   500 g 
16Zeytin,  Turşu   250 g 
17Alkollü İçkilerOrijinal ambalajda   400.ml 
       
       
       
       
       

T.D: Tolerans değeri (± şekline sıcaklık ve miktardan olabilecek kabul edilebilir tolerans değerini gösterir

''