Fiziksel Analiz Laboratuvarı

​Laboratuvarımızda Yapılan Analizler

 

ANALİZ KODUANALİZİN ADIMATERYAL
FİZ-AY-01Brüt ve Net Ağırlık TayiniTüm Gıdalar
FİZ-AY-02Çözünür Katı Madde Miktarı (Briks) TayiniDomates Salçası, Marmelat
FİZ-AY-03Çözünür Katı Madde Miktarı (Briks) TayiniMeyve ve Sebze Mamulleri, Pekmez, Reçel
FİZ-AY-05Elek Üstü ve Elek Altı TayiniBuğday Unu
FİZ-AY-07Fiziksel MuayeneKoca Fiğ, Kuru Fasulye, Mercimek, Nohut
FİZ-AY-08Fiziksel MuayenePirinç
FİZ-AY-09Meyve Oranı TayiniReçel
FİZ-AY-10Kırılma İndisi TayiniBitkisel ve Hayvansal Katı ve Sıvı Yağlar
FİZ-AY-11Kül TayiniBaharat, Çeşni Veren Bitkiler, Fındık Krokanı, Yaz Helvası
FİZ-AY-12Kül TayiniÇay
FİZ-AY-13Kül TayiniTahıllar ve Öğütülmüş Tahıl Ürünleri, Ekmek Makarna, Soya Fasulyesi Unu
FİZ-AY-14Kül TayiniTahin, Tahin Helvası
FİZ-AY-15Kül TayiniYem ve Yem Hammaddeleri
FİZ-AY-16pH TayiniEt ve Et Mamulleri, Mantı
FİZ-AY-17pH TayiniMeyve ve Sebze Mamulleri
FİZ-AY-18pH TayiniPekmez
FİZ-AY-19pH TayiniPeynir
FİZ-AY-21Rutubet Miktarı TayiniEkmek, Yufka
FİZ-AY-22Rutubet Miktarı TayiniEt ve Et Ürünleri
FİZ-AY-23Rutubet Miktarı TayiniGofret
FİZ-AY-24Rutubet Miktarı TayiniTahıl ve Tahıl Ürünleri, Bisküvi, İrmik, Makarna, Pirinç, Soya Fasülyesi Unu
FİZ-AY-25Rutubet Miktarı TayiniTereyağı
FİZ-AY-26Rutubet ve Kuru Madde Miktarı TayiniYem ve Yem Hammaddeleri
FİZ-AY-27Rutubet Miktarı TayiniYemeklik Tuz
FİZ-AY-28Uçucu Madde Miktarı TayiniHayvansal ve Bitkisel Katı ve Sıvı Yağlar, Yaz Helvası
FİZ-AY-29Yabancı Madde TayiniTüm Gıdalar
FİZ-AY-30Yağsız Kuru Madde MiktarıAyran, Krema ve Kaymak, Süt
FİZ-AY-31Yağsız Kuru Madde MiktarıYoğurt
FİZ-AY-32Toplam Kuru Madde ve Rutubet Miktarı TayiniPeynir ve İşlenmiş Peynir
FİZ-AY-33Rutubet Miktarı TayiniÇay
FİZ-AY-34Çemen Oranı TayiniPastırma
FİZ-AY-36Rutubet Miktarı TayiniBal
FİZ-AY-37Suda Çözünmeyen Katı Madde TayiniBal
FİZ-AY-38Suda Çözünmeyen ve Suda Çözünen Kül Miktarı TayiniÇay
FİZ-AY-41Yağsız Katı Madde ve Yağ Miktarı TayiniTereyağı
FİZ-AY-44Kül TayiniPekmez
​FİZ-AY-45​Hava Boşluğu​Yumurta
​FİZ-AY-46​Net Kütle Tayini​Ekmek
​FİZ-AY-47​Ağırlık Kontrolü​Ekmek
​FİZ-AY-48​ph Tayini​Su ve Atık Su
​FİZ-AY-49​Bulanıklı Tayini​​Su ve Atık Su
​FİZ-AY-50​İletkenlik Tayini​​Su ve Atık Su
​FİZ-AY-51Elektiriksel ​​İletkenlik Tayini​Bal
​FİZ-AY-52​%10'luk HCL'de Çözünmeyen Kül Tayini​Baharat
​FİZ-AY-53​​%10'luk HCL'de Çözünmeyen Kül Tayini​Bisküvi-Ekmek
​FİZ-AY-54​​%10'luk HCL'de Çözünmeyen Kül Tayini​Meyve ve Sebze Mamulleri
​FİZ-AY-55​​%10'luk HCL'de Çözünmeyen Kül Tayini​Hayvan Yemleri
​FİZ-AY-56​​%10'luk HCL'de Çözünmeyen Kül Tayini​​Çay
​FİZ-AY-57​Rutubet Tayini​Baharat
​FİZ-AY-58​Rutubet Tayini (Vakumlu Etüv)
Lokum, Dekstroz, Tahin, Tahin Helvası

 

Personel Durumu

 

SIRA NOADI SOYADIÜNVANI
1BEKİR IŞIKBİRİM SORUMLUSU
2BETÜL ALTUN
MÜHENDİS

 

Resim Galerisi

 

Resim Galerisi için tıklayınız....

''