Fiziksel Analiz Laboratuvarı Fiyat Listesi

Sıra
No
Analiz AdıAnalizi Yapılan ÜrünlerAnaliz MetoduTahmini
Süre
(gün)
Numune
Miktarı
Fiyat
(TL)
1Ağırlık Kontrolü (Brüt ve Net Ağırlık, Gramaj)Orijinal Ambalajlı ÜrünlerÜrün Standartları veya Tebliğleri1-2Orjinal Ambalaj30
2Bağıl Yoğunluk TayiniBitki Adı ile Anılan YağlarTS 8942-3500ml30
3Çemen Miktarı TayiniPastırmaTS 10711-2300g30
4Organoleptik Analizler (Tat, Koku, Renk, Görünüş)Duyusal Analizlerin Yapılabileceği Tüm ÜrünlerTS 3707 ISO 5492, İlgili Ürün Tebliğleri veya TS'leri2-3300g58
5Elek Üstü ve Elek Altı TayiniBuğday Unu, Tüm Katı GıdalarTS 4500, İlgili Ürün Tebliğleri veya TS'leri1-2300g39
6Elektriksel İletkenlik TayiniBalTS 133661-2300g30
7*Ham Kül TayiniYem ve Yem MaddeleriTS ISO 59843-5500g79.2
8Hidroklorik Asitte Çözünmeyen Kül TayiniHayvan YemleriTS ISO 59854-6500g99
Hidroklorik Asitte Çözünmeyen Kül TayiniÖğütülmüş KakaoTS 3076-14-6300g99
9İrilik TayiniTuzTS 933, TGK Tuz Tebliği1-2300g39
10Kırılma İndisi TayiniBitki Adı ile Anılan YağlarTS 8941-2300ml30
11Kir Muhtevası TayiniÇiğ İnek Sütü, Uzun Ömürlü SütTS 10181-21litre30
12Kurutma Kaybı TayiniBeyaz Şeker (Kristal, Kesme ve Pudra)TS 8612-3300g39
13Kuru Gluten (Öz) TayiniBuğday UnuTS EN ISO
21415-3
2-4300g30
14Kuru veya Kurutulmuş Meyve/Kaymak Oranı TayiniLokumTS 84441-2300g30
15*Kül TayiniTahıllar, Baklagiller ve Yan ÜrünleriTS EN ISO 21713-5300g79.2
16Meyve Oranı TayiniReçel (Vişne, Çilek, Kayısı, Ayva)TS 39581-21000g30
       
       
       
17Mikroskobik Analiz
(Et Kemik Unu Aranması)
Yem Maddeleri ve Karma YemlerYemlerin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metotlarına Dair Yönetmelik (EK-6)2-3500g39
18Nem Tayini (Refraktometrik Metot)BalTS 133651-2300g30
19pH TayiniBeyaz PeynirTS 591, TS 21761-2300g28
pH TayiniEritme PeynirTS 591, TS 21761-2300g28
pH TayiniEt ve Et ÜrünleriTS 3136 ISO 29171-2300g28
pH TayiniMeyve ve Sebze SularıTS EN 11321-2500ml28
pH TayiniMeyve ve Sebze Ürünleri, ReçelTS 1728 ISO 18421-2300g28
pH TayiniSuStandard Methods 4500-H+ B. pH Value Electrometric Method1-2500ml28
pH TayiniÜzüm PekmeziTS 37921-2300g28
20*Rutubet TayiniEt ve Et ÜrünleriTS 1743 ISO 14422-3300g44
21*Rutubet TayiniHayvan YemleriTS 63182-3300g44
22*Rutubet TayiniTahıl ve Tahıl ÜrünleriTS EN ISO 7122-3300g44
23Kuru Madde TayiniÇayTS 15612-3300g40
Rutubet TayiniÇayTS 15622-3300g40
Rutubet TayiniÇikolataTS 78002-3300g40
Rutubet TayiniEkmek, Böreklik YufkaTS 50002-3300g40
Kuru Madde TayiniEkmek MayasıTS 35222-3300g40
Kuru Madde TayiniGlukoz Şurubu, Domates Salçası ve PüresiTS 1208 ISO 17427-9300g40
23Kuru Madde TayiniMeyve ve Sebze ÜrünleriTS 1129 ISO 10262-3500g40
Rutubet TayiniMısır (Dane Halindeki ve Öğütülmüş)TS EN ISO 65402-3300g40
Rutubet TayiniNişasta, Süt Katılarak Hazırlanan Pişmeye Hazır Toz TatlılarTS 1252 EN ISO 16662-3300g40
Kuru Madde TayiniPeynir ve İşlenmiş PeynirTS EN ISO 55342-3300g40
Kuru Madde TayiniSirkeAOAC Official Method 930.352-3500ml40
Kuru Madde TayiniSüt, AyranTS 10182-3300ml40
Rutubet TayiniTahin, Tahin Helvası, Hazır Kek, LokumTS 1201 EN ISO 17412-3300g40
Rutubet TayiniTereyağıTS EN ISO 5534, TS 13312-3300g40
Rutubet TayiniYemeklik TuzTS 9332-3300g40
24Rutubet Tayini (Toluen Metodu)BaharatlarTS 21342-3300g57
25Rutubet ve Uçucu Madde Tayiniİşlenmiş İç Fındık, Yer Fıstığı (Kabuklu ve İç), Yağlı Tohum Küspeleri, LeblebiTS ISO 7712-3300g30
Rutubet ve Uçucu Madde TayiniYağlı TohumlarTS 1632 EN ISO 6652-3300g30
26Siyah Leke TayiniDomates Salçası ve Domates PüresiTS 14661-2300g39
27Suda Çözünebilen Katı Madde (Briks)Domates Salçası ve Püresi, Gazlı Alkolsüz İçeceklerTS 14661-2300g/ml30
Suda Çözünebilen Katı Madde (Briks)Meyve ve Sebze Mamulleri, Reçel, Üzüm Pekmezi, Nar EkşisiTS 48901-2300g/ml30
28Suda Çözünmeyen Madde TayiniBalTS 30362-3300g30
29Suya Geçen Madde Miktarı TayiniMakarna, BulgurTS 16202-3300g30
30Sülfat Külü TayiniGlukoz Şurubu, Kurutulmuş Glukoz Şurubu, Dekstroz Monohidrat, Susuz DekstrozTS 6361 EN ISO 58096-7300g83
31Süzme Ağırlığı Oranı TayiniBitkisel Sıvı Yağlı Barbunya PilakiTS 26641-2Orjinal Ambalaj30
32Toplam Kuru Madde TayiniDondurma, Sütlü BuzTS ISO 37282-3300g40
33Kül TayiniBaharat ve Çeşni Veren Bitkiler, AdaçayıTS 2131 ISO 9282-4300g72
Toplam Kül TayiniÇayTS 15642-4300g72
Kül TayiniÇikolataAOAC Official Method 972.152-4300g72
Kül TayiniEt ve Et ÜrünleriTS 1746 ISO 9362-4300g72
Kül TayiniMeyve ve Sebze Suları, Meyve ve Sebze ÜrünleriTS EN 11352-4300g/ml72
Toplam Kül TayiniÖğütülmüş KakaoTS 3076-12-4300g72
Kül TayiniSirkeAOAC Official Method 930.352-4300ml72
Kül TayiniTahin, Tahin HelvasıTS ISO 68842-4300g72
Toplam Kül TayiniÜzüm PekmeziTS 37924-6300g72
Toplam Kül TayiniYağlı Tohum KüspeleriTS 9212-4500g72
34%10'luk HCl'de Çözünmeyen Kül TayiniBaharat ve Çeşni Veren Bitkiler, AdaçayıTS 2133 ISO 9303-5300g99
%10'luk HCl'de Çözünmeyen Kül TayiniBisküvi, Böreklik Yufka, Buğday Unu, Ekmek, Gofret, Kemalpaşa TatlısıTS 23833-5300g99
%10'luk HCl'de Çözünmeyen Kül TayiniÇayTS 1566 ISO 15773-5300g99
%10'luk HCl'de Çözünmeyen Kül TayiniMeyve ve Sebze Mamulleri, Bulgur, Domates Salçası, İç Fındık, Kuru İncir, Üzüm PekmeziTS 1128 ISO 7633-5300g99
35Yabancı Madde Aranması (Gözle Görülebilir)Tüm ÜrünlerÜrün Standartları veya Tebliğleri2-3300g39
36Yabancı Madde Miktarı Tayini (%)Baharat ve ÇeşnilerTS EN ISO 9272-3300g39
36Yabancı Madde Miktarı Tayini (%)Kırmızı Pul BiberTS 37062-3300g39
Yabancı Madde Miktarı Tayini (%)MercimekTS 1432-3300g39
Yabancı Madde Miktarı Tayini (%)Yağlı TohumlarTS 2947 EN ISO 6582-3300g39
37Yağ Miktarı TayiniTereyağıTS 13312-4300g80
38Yağsız Süt Kuru Maddesi TayiniTereyağıTS 13312-4300g40
39Yaprak Miktarı TayiniGül ReçeliTS 51351-21000g30
40Yaş Gluten (Öz) TayiniBuğday UnuTS EN ISO
21415-1
1-2300g30
41Yoğunluk Tayini
(Laktodansimetre İle)
Çiğ İnek Sütü, AyranTS 10181-21litre30

*Akredite Analizler

''