| | ELAZIĞ GIDA KONTROL
LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ | | | | |
| | FİZİKSEL
ANALİZLER | | | | |
| | | | Analiz Süresi | Analiz Ücreti (TL) | | | | |
| | 1 | Baklagiller
- Rutubet Miktarı Tayini | 1
gün | 40
TL | | | | |
| | 2 | Bal
- Rutubet Tayini | 1
gün | 30
TL | | | | |
| | 3 | Bal
- Suda Çözünmeyen Katı Madde Tayini | 1
gün | 30
TL | | | | |
| | 4 | Beyaz
Peynir - pH Tayini | 1
gün | 28
TL | | | | |
| | 5 | Bira
- pH Tayini | 1
gün | 28
TL | | | | |
| | 6 | Çay
- Rutubet Tayini | 2
gün | 40
TL | | | | |
| | 7 | Çay
- Toplam Kül Tayini | 2
gün | 72
TL | | | | |
| | 8 | Ekmek
- Rutubet Tayini | 2
gün | 40
TL | | | | |
| | 9 | Et
ve Et Ürünleri - pH Tayini | 1
gün | 28
TL | | | | |
| | 10 | Hayvansal
ve Bitkisel Katı ve Sıvı Yağlar - Kırılma İndisi Tayini | 1
gün | 30
TL | | | | |
| | 11 | Meyve
ve Sebze Suları - pH Tayini | 1
gün | 28
TL | | | | |
| | 12 | Meyve
ve Sebze Ürünleri - pH Tayini | 1
gün | 28
TL | | | | |
| | 13 | Sebze
ve Meyve Mamülleri Çözünür Katı Madde Miktarı Tayini | 1
gün | 30
TL | | | | |
| | 14 | Meyve
ve Sebze Mamulleri-Çözünür madde Katı Madde Tayini-Refraktometrik Yöntem | 1
gün | 30
TL | | | | |
| | 15 | Peynir
ve İşlenmiş Peynir - Toplam Kuru Madde İçeriği Tayini | 1
gün | 40
TL | | | | |
| | 16 | Reçel
- Meyve Oranı Tayini | 1
gün | 30
TL | | | | |
| | 17 | Sıvı
Yağlar - Özgül Ağırlık Tayini | 1
gün | 30
TL | | | | |
| | 18 | Süt
- Özgül Ağırlık Tayini | 1
gün | 30
TL | | | | |
| | 19 | Şarap
- Özgül Ağırlık Tayini | 1
gün | 30
TL | | | | |
| | 20 | Şarap
- Kül Tayini | 1-2
gün | 72
TL | | | | |
| | 21 | Şeker
- Kurutma Kaybı Tayini | 2
gün | 39
TL | | | | |
| | 22 | *Tahıllar ve Öğütülmüş Tahıl Ürünleri - Toplam Kül Muhtevası
Tayini (Akredite) | 2
gün | 79
TL | | | | |
| | 23 | *Tahıl
ve Tahıl Ürünleri - Rutubet Muhtevası Tayini (Akredite) | 2
gün | 44
TL | | | | |
| | 24 | Tuz
- Rutubet Tayini | 1-2
gün | 40
TL | | | | |
| | 25 | Üzüm
Pekmezi - Toplam Kül Miktarı Tayini | 2
gün | 72
TL | | | | |
| | 26 | Hayvan
Yemleri - Ham Kül Tayini | 2
gün | 72
TL | | | | |
| | 27 | Hayvan
Yemleri - Rutubet Tayini | 2
gün | 40
TL | | | | |
| | 28 | Yemlerde
Hayvansal Orijinli Yapıların Belirlenmesi İçin Mikroskobik Analiz Metodu | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 29 | Çay
Öğütülmüş Numunenin Hazırlanması ve Kuru Madde Tayini | 2
gün | 40
TL | | | | |
| | 30 | Çayda
Suda Çözünen Kül ve Suda Çözünmeyen Kül Tayini | 2
gün | 46
TL | | | | |
| | 31 | Üzüm
Pekmezi pH Tayini | 1
gün | 28
TL | | | | |
| | 32 | Çay
- Su Ekstraktı Tayini | 2
gün | 46
TL | | | | |
| | 33 | Süt
– Yağsız Kuru madde Tayini | 2
gün | 97
TL | | | | |
| | 34 | Yoğurt-
Yağsız Kuru madde Tayini | 2
gün | 97
TL | | | | |
| | 35 | Tereyağı-Rutubet
Tayini | 1
gün | 40
TL | | | | |
| | 36 | Süt
- Sediment ( Kalıntı ) Miktarı Tayini | 1
gün | 30
TL | | | | |
| | 37 | Kakao
- İncelik (Partikül Büyüklüğü) Tayini | 2
gün | 96
TL | | | | |
| | 38 | Yumurta-
Sınıf Tayini | 1
gün | 30
TL | | | | |
| | KİMYASAL ANALİZLER | | | | |
| | 39 | Acılık Tayini
(Tahin, Tahin Helvası) | 2 gün | 39 TL | | | | |
| | 40 | Alkalilik
Tayini (Yemeklik Tuz) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 41 | Pastorize
Sütte Homojenizasyon Tayini | 3
gün | 129
TL | | | | |
| | 42 | Alkolde
Çözünen Ekstrakt Tayini (Baharat) | 2
gün | 39
TL | | | | |
| | 43 | Amonyak
Tayini (Şarap) | 1
gün | 33
TL | | | | |
| | 44 | Amonyak
Tayini (Salam) | 1
gün | 118
TL | | | | |
| | 45 | Amonyak
Tayini (Kırmızı Etler - Hazır Kıyma) | 1
gün | 118
TL | | | | |
| | 46 | Yağ
Asitleri Kompozisyonu Tayini (Yemeklik Bitkisel ve Hayvansal Yağlar) | 2
gün | 180
TL | | | | |
| | 47 | Asetil
Metil Karbinol Tayini (Sirke) | 3
gün | 39
TL | | | | |
| | 48 | Asitlik
Tayini (Peynir Türleri) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 49 | Asitlik
Tayini (Ayran - Çiğ Süt) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 50 | Asitlik
Tayini (Meyve ve Sebze Mamülleri) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 51 | Asitlik
Tayini (Toz Meşrubat) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 52 | Asitlik
Tayini (Yoğurt) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 53 | *Asitlik
Tayini (Bitkisel ve Hayvansal Yağlar) (Akredite) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 54 | Asitlik
Tayini (İşlenmiş İç Fındık) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 55 | Asitlik
Tayini (Sirke) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 56 | Asitlik
Tayini (Sirke) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 57 | Asitlik
Tayini (Tarhana) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 58 | Asitlik
Tayini (Nişasta) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 59 | Asitlik
Tayini (Bal) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 60 | Asitlik
Tayini ( Buğday unu, Makarna, İrmik, Tel Kadayıf) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 61 | Asitlik
Tayini (Süt Tozu) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 62 | Asitlik
Tayini (Tereyağı) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 63 | Asitlik
Tayini (Şarap) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 64 | Asitlik
Tayini (Zeytin) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 65 | Asitlik
Tayini (Ekmek) | 1
gün | 39
TL | | | | |
| | 66 | Asitte
Çözünmeyen Madde Tayini (Yemeklik Tuz) | 1
gün | 30
TL | | | | |
| | 67 | Bellier
İndisi Tayini (Yemeklik Zeytinyağı) | 1
gün | 30
TL | | | | |
| | 68 | Çay
Yağı Tayini (Yemeklik Zeytinyağı) | 1
gün | 50
TL | | | | |
| | 69 | Çözelti
Rengi Tayini (Beyaz Şeker - Sakkaroz) | 1
gün | 57
TL | | | | |
| | 70 | Çözünmeyen
Yabancı Madde Tayini (Ham Yağlar) | 2
gün | 30
TL | | | | |
| | 71 | Diastaz
Sayısı Tayini (Bal) | 1
gün | 110
TL | | | | |
| | 72 | Ekstre
Edilmiş Yağda Asitlik Tayini (Tahin Helvası) | 6
veya 1 gün | 72
TL | | | | |
| | 73 | Ekstre
Edilmiş Yağda Asitlik Tayini (Bisküvi - Baharat) | 2
gün | 72
TL | | | | |
| | 74 | Ekstre
Edilmiş Yağda Asitlik Tayini (Kakao) | 2
gün | 72
TL | | | | |
| | 75 | Ekstre
Edilmiş Yağda Asitlik Tayini (Hindistan Cevizi) | 2
gün | 72
TL | | | | |
| | 76 | Ekstre
Edilmiş Yağda Peroksit Sayısı Tayini (Gıda Maddeleri) | 2
gün | 50
TL | | | | |
| | 77 | Uçucu
Olmayan Eter Ekstraktı Tayini (Baharat) | 2
gün | 72
TL | | | | |
| | 78 | Etlerde
Çözünmeyen Yabancı Madde ve Kül Tayini (Yemeklik Bitkisel Yağlar) | 1
gün | 105
TL | | | | |
| | 79 | Sularda
Kimyasal Oksijen İhtiyacı (KOİ) Tayini | 1
gün | 110
TL | | | | |
| | 80 | Sularda
Biyolojik Oksijen İhtiyacı (BOİ) Tayini | 6
gün | 88
TL | | | | |
| | 81 | Alkol
Tayini (Elma Suyu, Üzüm Suyu, Vişne Suyu, Şarap) | 1
gün | 55
TL | | | | |
| | 82 | Etil
Alkol Tayini (Meyve ve Sebze Mamülleri, Gazlı Alkolsüz İçecekler) | 2
gün | GC:
160 Klasik: 50 | | | | |
| | 83 | Alkol
Tayini (Sirke) | 1
gün | 39 | | | | |
| | 84 | Alkol
Tayini (Bira) | 1
gün | 39 | | | | |
| | 85 | Fermantasyon
Gücü Tayini (Ekmek Mayası) | 2
gün | 50 | | | | |
| | 86 | Formol
Sayısı Tayini (Gazlı Alkolsüz İçecek, Toz Meşrubat) | 1
gün | 50 | | | | |
| | 87 | Fosfataz
Tayini (Dondurma) | 2
gün | 88 | | | | |
| | 88 | Fosfataz
Tayini (Tereyağı) | 2
gün | 88 | | | | |
| | 89 | Glikoz
Şurubu Aranması (Akide Şekeri) | 1
gün | iptal | | | | |
| | 90 | Hidroksimetil
Furfurol Tayini (Bal) | 1
gün | HPLC:
165 Spektro: 90 | | | | |
| | 91 | Hidroksimetil
Furfurol Tayini (Meyve ve Sebze Mamülleri) | 1
gün | 90 | | | | |
| | 92 | İletkenlik
Külü Tayini (Beyaz Şeker - Sakkaroz) | 1
gün | 30 | | | | |
| | 93 | pH
ve Sıcaklık Tayini | 1
gün | 28 | | | | |
| | 94 | İnvert
Şeker Tayini (Beyaz Şeker - Sakkaroz) | 1
gün | 72 | | | | |
| | 95 | İyot
Sayısı Tayini (Yemeklik Bitkisel Yağlar) | 1
gün | 66 | | | | |
| | 96 | Klorür
Tayini (Şarap) | 1
gün | 47 | | | | |
| | 97 | Kokuşma
Testi (Et ve Et Ürünleri) | 1
gün | 30 | | | | |
| | 98 | Kuvvet
Tayini (Peynir Mayası) | 1
gün | | | | | |
| | 99 | Mineral
Yağ Aranması Tayini (Yemeklik Bitkisel Yağlar) | 1
gün | 39 | | | | |
| | 100 | Nişasta
Tayini (Et Ürünleri) | 1
gün | 50 | | | | |
| | 101 | Nişasta
Tayini (Çikolata) | 1
gün | 50 | | | | |
| | 102 | Nişasta
Aranması Tayini (Baharat) | 1
gün | 50 | | | | |
| | 103 | Pamuk
Yağı Deneyi (Yemeklik Bitkisel Yağlar) | 1
gün | 39 | | | | |
| | 104 | Peroksidaz
Testi (Yoğurt) | 1
gün | 50 | | | | |
| | 105 | Peroksit
Sayısı Tayini (Yemeklik Bitkisel Yağlar) | 1
gün | 50 | | | | |
| | 106 | Petrol
Eteri Ekstraktı Tayini (Kahve) | 2
gün | 50 | | | | |
| | 107 | Prina
Yağı Tayini (Yemeklik Zeytinyağı) | 1
gün | 39 | | | | |
| | 108 | *Kuru
Gıdalarda Protein, Yem ve Yem Ham Maddelerinde Ham Protein Analizi (Akredite) | 2
gün | 88 | | | | |
| | 109 | Reichert-Meissl
Sayısı Tayini (Tereyağı) | 1
gün | 57 | | | | |
| | 110 | Sabun
Miktarı Tayini (Yemeklik Bitkisel Yağlar) | 1
gün | 39 | | | | |
| | 111 | Sabunlaşma
Sayısı Tayini (Bitkisel ve Hayvansal Katı ve Sıvı Yağlar) | 1
gün | 50 | | | | |
| | 112 | Sabunlaşmayan
Madde Tayini (Hayvansal ve Bitkisel Yağlar) | 2
gün | 79 | | | | |
| | 113 | Selüloz
Tayini (Gıda Maddeleri) | 2
gün | 86 | | | | |
| | 114 | Ham
Selüloz Tayini (Siyah Çay) | 1
gün | 86 | | | | |
| | 115 | Serbest
Mineral Asit Aranması (Sirke) | 1
gün | 39 | | | | |
| | 116 | Sodyum
Klorür Tayini (Yemeklik Tuz) | 2
gün | 47 | | | | |
| | 117 | Suda
Çözünmeyen Madde Tayini (Yemeklik Tuz) | 1
gün | 30 | | | | |
| | 118 | Toplam
Fosfor Miktarı Tayini | 1
gün | 72 | | | | |
| | 119 | Tiyobarbitürik
Asit Tayini (Kırmızı Etler - Hazır Kıyma) | 1
gün | 50 | | | | |
| | 120 | Toplam
Şeker Tayini (Sirke-Şarap) | 1-3
gün | 66 | | | | |
| | 121 | Toplam
Şeker Tayini (Gıda Maddeleri) | 1-3
gün | 66 | | | | |
| | 122 | Toplam
Uçucu Bazik Azot Tayini (TVB-N) (Kanatlı ve Su Ürünlerinde) | 1-3
gün | 72 | | | | |
| | 123 | Tuz
Tayini (Domates Salçası) | 1
gün | 47 | | | | |
| | 124 | Tuz
Tayini (Tahin, Tereyağı) | 1
gün | 47 | | | | |
| | 125 | Tuz
Tayini (Et Ürünleri) | 1
gün | 47 | | | | |
| | 126 | Tuz
Tayini (Bitkisel Margarin) | 1
gün | 47 | | | | |
| | 127 | Tuz
Tayini (Bisküvi, Makarna, Tarhana, Hazır Kuru Çorba,Baharat) | 1
gün | 47 | | | | |
| | 128 | Tuz
Tayini (Ekmek) | 1
gün | 47 | | | | |
| | 129 | *Tuz Tayini (Ayran, Peynir Türleri) (Akredite) | 1
gün | 47 | | | | |
| | 130 | Tuz
Tayini (Zeytin) | 1
gün | 47 | | | | |
| | 131 | Uçucu
Asit Tayini (Meyve Suları, Gazlı Alkolsüz İçecekler) | 1
gün | 39 | | | | |
| | 132 | Uçucu
Olmayan Asit Tayini (Şarap) | 1
gün | 72 | | | | |
| | 133 | Uçucu
Yağ Tayini (Baharat) | 1
gün | 66 | | | | |
| | 134 | Üreaz
Aktivitesi Tayini (Soya Fasülyesi Ürünleri) | 1
gün | 57 | | | | |
| | 135 | Yağ
Tayini (Tahin) | 2
gün | 57 | | | | |
| | 136 | *Yağ Tayini (Ayran, Süt) (Akredite) | 1
gün | 72 | | | | |
| | 137 | Yağ
Tayini (Süt Tozu) | 2
gün | 72 | | | | |
| | 138 | Yağ
Tayini (Dondurma) | 1
gün | 72 | | | | |
| | 139 | *Yağ Tayini (Yoğurt) (Akredite) | 1
gün | 72 | | | | |
| | 140 | Toplam
Yağ Tayini (Et ve Et Ürünleri) | 2
gün | 72 | | | | |
| | 141 | Yağ
Tayini (Bitkisel Margarin) | 1
gün | 57 | | | | |
| | 142 | Yağ
Tayini (Bisküvi) | 2
gün | 57 | | | | |
| | 143 | *Yağ Tayini (Peynir Türleri) (Akredite) | 1
gün | 72 | | | | |
| | 144 | Yağ
Tayini (Tahin Helvası, Tel Kadayıf) | 2
gün | 57 | | | | |
| | 145 | Yağ
Tayini (Kakao) | 3
gün | 57 | | | | |
| | 146 | Yağ
Tayini (Mısır İrmiği, Soya Fasulyesi Unu) | 2
gün | 57 | | | | |
| | 147 | Yağ
Tayini (Hindistan Cevizi, Baharat) | 3
gün | 57 | | | | |
| | 148 | Yağ
Tayini (Nişasta) | 2
gün | 57 | | | | |
| | 149 | Yağ
Tayini (Tahıl ve Tahıl Ürünleri) | 1
gün | 57 | | | | |
| | 150 | Yağ
Tayini (Tereyağı) | 1
gün | 72 | | | | |
| | 151 | Toplam
Yağ Tayini (Çikolata) | 2
gün | 57 | | | | |
| | 152 | Süt
Yağı ve Kakao Yağı Tayini (Çikolata) | 2
gün | 107 | | | | |
| | 153 | Yağ
Tayini (Salata Sosu, Mayonez) | 1
gün | 57 | | | | |
| | 154 | Serbest
Yağ Tayini (Kırmızı Etler - Hazır Kıyma) | 2
gün | 72 | | | | |
| | 155 | Ham
Protein Miktarı (Et ve Ürünleri - Süt ve Ürünleri) | 2
gün | 88 | | | | |
| | 156 | Ham
Protein Miktarı (Yem-Yakma Metodu) | 1
gün | 88 | | | | |
| | 157 | Ham
Selüloz Miktarı (Yem) | 2
gün | 86 | | | | |
| | 158 | Tuz
Miktarı Tayini (Yem) | 1
gün | 47 | | | | |
| | 159 | Üre
Miktarı Tayini (Yem ve Hammaddelerinde) | 1
gün | 72 | | | | |
| | 160 | Etil
Alkol Tayini (Meyve ve Sebze Mamülleri) | 1
gün | GC:
160 Klasik: 50 | | | | |
| | 161 | Jelatin
Aranması (Yoğurt) | 1
gün | 46 | | | | |
| | 162 | Fosfor
Tayini (Yem ve Hammaddelerinde) | 1
gün | 72 | | | | |
| | 163 | Ham
Yağ Tayini (Yemlerde) | 1
gün | 57 | | | | |
| | 164 | Metabolik
Enerji Tayini (Yemlerde) | 3-5
gün | 335 | | | | |
| | 165 | %
10’luk HCl’de Çözünmeyen Kül Miktarı Tayini (Yemlerde) | 2
gün | 99 | | | | |
| | 166 | Selüloz
Miktarı Tayini (Siyah Çay) | 2
gün | 86 | | | | |
| | 167 | Nişasta
Muhtevasının Tayini - (Polarimetrik Metot) Hayvan Yemleri | 1
gün | 115 | | | | |
| | 168 | Asitte
Çözünmeyen Kül Tayini (Siyah Çay) | 1
gün | 99 | | | | |
| | 169 | Klor
Miktarı Tayini (Buğday Unu) | 2
gün | 50 | | | | |
| | 170 | İnvert
Şeker Miktarı Tayini (Domates Salçası) | 1
gün | 72 | | | | |
| | 171 | Baharat
- Rutubet Miktarı Tayini (Toluen Metodu) | 1
gün | 57 | | | | |
| | 172 | Yağ
(Yemeklik Bitkisel ve Hayvansal Yağlarda) Tayini Sterol Kompozisyonu | 2
gün | 200 | | | | |
| | 173 | Meyve
ve Sebze Mamülleri (HCI' de çözünmeyen Kül Miktarı Tayini) | 2
gün | 99 | | | | |
| | 174 | Çay
(Suda Çözünen Külde Alkalilik Tayini) | 2
gün | 91 | | | | |
| | 175 | Et
ve Et Ürünlerinde (çiğ ve ısıl işlem görmüş et türlerinde) Tür Tayini | 2
gün | 275 | | | | |
| | 176 | Hayvan
Yemlerinde (Şeker Tayini) | 2
gün | 66 | | | | |
| | 177 | Et
Tavuk ve Ürünlerinde (Antibiyotik Kalıntısı) Aranması Tayini | 1
gün | 60 | | | | |
| | 178 | Karboksi
Metil Selüloz Tayini (Süt ve Süt Ürünlerinde) | 1
gün | 66 | | | | |
| | 179 | Hidroksiprolin
Muhtevası Tayini (Et ve Et Ürünleri) | 1
gün | 160 | | | | |
| | 180 | Prolin
Tayini (Bal) | 1
gün | 72 | | | | |
| | 181 | Ham
Selüloz Miktarı (Ham Selüloz Cihazı) | 1
gün | 86 | | | | |
| | 182 | Amonyum
İyonu Miktarı Tayini | 1
gün | 77 | | | | |
| | 183 | Fosfat
Miktarı Tayini | 1
gün | 72 | | | | |
| | 184 | Nitrit
Miktarı Tayini | 1
gün | 72 | | | | |
| | 185 | Nitrat
Miktarı Tayini | 1
gün | 134 | | | | |
| | 186 | Serbest
Klor Tayini | 1
gün | 50 | | | | |
| | 187 | Sülfit
Miktarı Tayini | 1
gün | 72 | | | | |
| | 188 | Sülfat
Miktarı Tayini | 1
gün | 83 | | | | |
| | 189 | Potasyum
Miktarı Tayini | 1
gün | 72 | | | | |
| | 190 | Askıda
Katı Madde Tayini | 1
gün | 72 | | | | |
| | 191 | Suda
Yağ ve Gres Tayini | 1
gün | 152 | | | | |
| | MİKROBİYOLOJİ ANALİZLERİ | | | | |
| | 192 | *Maya ve Küf (Su aktivitesi %95’ten fazla) aranması ve sayımı (Akredite) | 5-7 gün | 77 TL | | | | |
| | 193 | *Maya
ve Küf (Su aktivitesi %95’ten az) aranması ve sayımı (Akredite) | 5-7
gün | 77
TL | | | | |
| | 194 | *Bacillus cereus aranması ve sayımı (Akredite) | 2-5
gün | 88
TL | | | | |
| | 195 | *Salmonella spp. Aranması (Akredite) | 3-10
gün | 120
TL | | | | |
| | 196 | *Koagülaz
pozitif stafilokokların (Staphylococcus aureus ve diğer türler) Aranması ve
Sayımı (Akredite) | 2-5
gün | 80
TL | | | | |
| | 197 | Listeria
monocytogenes Aranması | 3-7
gün | 120
TL | | | | |
| | 198 | Stafilokokal
enterotoxinler | 1
gün | 200
TL | | | | |
| | 199 | Enterobacteriaceae
aranması ve sayımı | 2-4
gün | 70
TL | | | | |
| | 200 | Rop
sporu (Sünme) aranması ve sayımı | 3
gün | 80
TL | | | | |
| | 201 | Sülfit
indirgeyen anaeroblar | 2-4
gün | 85
TL | | | | |
| | 202 | Toplam
spesfik mikroorganizma (karakteristik mik. say.) | 3-5
gün | 107
TL | | | | |
| | 203 | E.coli
(Koloni sayım tekniği) aranması ve sayımı | 1-2
gün | 70
TL | | | | |
| | 204 | E.coli
(EMS sayım tekniği) aranması ve sayımı | 2-3
gün | 110
TL | | | | |
| | 205 | Koliform(
Koloni sayım tekniği) aranması ve sayımı | 2-3
gün | 115
(EMS) 70 (Katı) TL | | | | |
| | 206 | Mezofilik
Aerobik bakteri (AKS) aranması ve sayımı | 1-2
gün | 70
TL | | | | |
| | 207 | Listeria
monocytogenes aranması | 1-5
gün | 120
TL | | | | |
| | 208 | Escherichia
coli O.157 aranması | 2-5
gün | 135
TL | | | | |
| | 209 | Osmofilik
maya aranması ve sayımı | 5
gün | 70
TL | | | | |
| | 210 | Asit
Yapan Bakteri sayımı | 2
gün | 70
TL | | | | |
| | MİNERAL ANALİZLER | | | | |
| | 211 | Alüminyum
Tayini | 3 gün | 110 TL | | | | |
| | 212 | Bakır
Tayini | 3
gün | 110
TL | | | | |
| | 213 | Çinko
Tayini | 3
gün | 110
TL | | | | |
| | 214 | Demir
Tayini | 3
gün | 110
TL | | | | |
| | 215 | Kadmiyum
Tayini | 3
gün | 110
TL | | | | |
| | 216 | Kalsiyum
Tayini | 3
gün | 110
TL | | | | |
| | 217 | Krom
Tayini | 3
gün | 110
TL | | | | |
| | 218 | Kurşun
Tayini | 3
gün | 110
TL | | | | |
| | 219 | Mangan
Tayini | 3
gün | 110
TL | | | | |
| | 220 | Yem
ve yem katkı maddelerinde mineral Tayini | 3
gün | 110
TL | | | | |
| | 221 | Atık
sularda metal kalıntıları Tayini | 3
gün | 110
TL | | | | |
| | KATKI-KALINTI ANALİZLERİ | | | | |
| | 222 | *Sert Kabuklu
Kuru Meyvelerde Aflatoksin Analizi (Akredite) | 2-3 gün | 236,5 TL | | | | |
| | 223 | *Yem
ve Yem Ürünlerinde Aflatoksin Analizi (Akredite) | 2-3
gün | 236,5
TL | | | | |
| | 224 | *Kuru
Kayısıda SO2 Analizi (Akredite) | 2-3
gün | 91,3
TL | | | | |
| | 225 | *Gıda
Maddelerinde HPLC ile Sorbik Asit-Benzoik Asit Analizi (Akredite) | 2-3
gün | 181,5
TL | | | | |
| | 226 | *Kırmızı
Pul ve Toz Biberde HPLC ile Aflatoksin Analizi (Akredite) | 2-3
gün | 236,5
TL | | | | |
| | 227 | Süt
ve Süt Ürünlerinde Aflatoksin M1 Analizi | 2-3
gün | 280
TL | | | | |
| | 228 | Tahıl
ve Tahıl Ürünlerinde Okratoksin A Analizi | 2-3
gün | 270
TL | | | | |
| | 229 | Tüm
Gıda Maddelerinde Suda Çözünen Sentetik Organik Boya Maddelerinin Aranması | 2-3
gün | 80
TL | | | | |
| | 230 | HPLC
ile Unda Benzoil Peroksit Analizi | 2-3
gün | 165
TL | | | | |
| | 231 | Şarapta
Kükürt Dioksit Analizi | 2-3
gün | 83
TL | | | | |
| | 232 | Tuzda
Potasyum İyodür Analizi | 2-3
gün | 88
TL | | | | |
| | 233 | Tuzda
Potasyum İyodat Analizi | 2-3
gün | 88
TL | | | | |
| | 234 | HPLC
ile Tahin Helvasında Saponin Tayini | 2-3
gün | 300
TL | | | | |
| | 235 | Çay
ve Çözülebilir Çayda HPLC ile Kafein Analizi | 2-3
gün | 165
TL | | | | |
| | 236 | Peynirde
Aflatoksin M1 Analizi | 2-3
gün | 280
TL | | | | |
| | 237 | HPLC
ile Balda Fruktoz,Glukoz,Sakaroz,Turanoz ve Maltoz Tayini | 2-3
gün | 165
TL | | | | |
| | | | | | | | | |