8.6.2017 / Gösterim Sayısı : 785

10 yeni analizde akredite olunmuş ve analiz yapımına başlanılmıştır.

​1-Kırmızı pul biber ve toz biber (Aflatoksin B1 ve toplam Aflatoksin  B1+B2+G1+G2 tayini) YENİ!!!!!!

2- Gıda (Benzoik asit ve sorbik asit tayini) YENİ!!!!!!

3- Peynirler (Klorür miktarı tayini) YENİ!!!!!!

4- Peynirler (Yağ miktarı tayini) YENİ!!!!!!

5- Ayran (Klorür miktarı tayini) YENİ!!!!!!

6- Ayran (Yağ tayini) YENİ!!!!!!

7- Süt (Yağ tayini) YENİ!!!!!!

8- Yoğurt (Yağ tayini) YENİ!!!!!!

9- Gıda (Koagülaz pozitif stafilokokların sayımı) YENİ!!!!!!

10- Gıda (Salmonelle spp. aranması) YENİ!!!!!!

11- Gıda (Maya ve küf sayımı)

12- Gıda (Bacillus cereus sayımı)

13- Sert kabuklu meyveler (Aflatoksin B1 ve toplam Aflatoksin B1+B2+G1+G2 tayini)

14- Yem ve yem hammaddeleri (Aflatoksin B1 tayini)

15- Kuru kayısı (Toplam kükürtdioksit SO2 tayini)

16- Tahıl ve baklagil ürünleri (Rutubet tayini)

17- Tahıl ve öğütülmüş tahıl ürünleri (Kül tayini)

18- Yem ve yem hammaddeleri (Ham protein tayini)

19- Kuru gıda (Ham protein tayini)

20- Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar (Asit sayısı ve asitlik tayini)

 

 

''