1.3.2017 / Gösterim Sayısı : 1599

Yeni Başlanılan Analizlerimiz

  • Kanatlı ve Su Ürünlerinde Toplam Uçucu Bazik Azot Tayini (TVB-N) Analizi Yapımına Başlanılmıştır. 06.10.2017 YENİ !!!!!

 

  • Sütte homojenizasyon analizine başlanılmıştır.

 

  • ​Yoğurtta Karakteristik (toplam spesifik) Mikroorganizma Sayısı Analizine Başlanılmıştır.

 

  • Selüloz Tayin Cihazı ile Çayda Selüloz-Yem ve Hammaddelerinde Ham Selüloz Analizlerine Başlanılmıştır.

 

  • Balda Prolin Miktarı Analizine Başlanılmıştır.

 

  • Sütte Sedimentasyon (kirlilik) Tayini Analizine Başlanılmıştır.

 

  • Toz Kakaoda İncelik Tayini Analizine Başlanılmıştır.

 

  • Balda HPLC yöntemiyle; Fruktoz, Glikoz, Sakaroz, Turanoz ve Maltoz analizine başlanılmıştır.

 

  • Tahıl ve Tahıl ürünlerinde (pirinç, milföy hamuru, bisküvi, ekmek vs.) okratoksin A  analizine başlanılmıştır.

 

 

''