22.12.2017 / Gösterim Sayısı : 65

Akreditasyon Kapsamımıza Yeni Analizler Eklenmiştir.









TÜRKAK tarafından 10-11 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen akreditasyon yenileme ve kapsam genişletme denetimi sonrasında Aralık 2017 itibariyle akreditasyon kapsamımız yenilenmiştir. Önceki Akreditasyon kapsamımıza 12 yeni analiz eklenmiştir.

Kapsama dâhil olan yani analizler;

  • Tahıl ve Tahıl Ürünlerinde Okratoksin A Tayini
  • Gıda, Gıda Katkılar ve Aromalarda Kurşun (Pb), Kadmiyum (Cd), Cıva (Hg), Arsenik (As), Kalay (Sn) Analizi
  • Yem ve Yem Katkı Maddelerinde Kurşun (Pb), Kadmiyum (Cd), Cıva (Hg), Arsenik (As), Kalay (Sn) Analizi
  • Gıdalarda Benzoik Asit ve Sorbik Asit Tayini
  • Et ve Et Ürünlerinde Tür Tayini (Domuz Eti Aranması)
  • Et ve Et Ürünlerinde Tür Tayini (Tek tırnaklı Eti Aranması)
  • Et ve Et Ürünlerinde Tür Tayini (Kanatlı Eti Aranması)
  • Et ve Et Ürünlerinde Tür Tayini (Büyükbaş Eti Aranması)

     

    Mikrobiyoloji Birimimizde:
  • Gıdalarda Küf ve Maya sayımı
  • Gıdalarda Koagülaz Pozitif Stafilokokların
  • Gıdalarda Aerobik Koloni Sayımı
  • Gıdalarda Bacillus cereus Sayımı

     

    Yeni kapsamımız için lütfen tıklayınız.


''