Mikotoksin Laboratuvarı

Birim Bilgi

​Mikotoksin Laboratuvarı, analiz edilmesi talebiyle kurumumuza getirilen gıda yada yemlerin mamul, yarı mamul yada hammaddelerinden oluşan numunelerinin mikotoksin analizlerini gerçekleştirmek üzere yapılandırılmıştır. Bu analizler gıda ve yemlerin yada bunların ham yada yarı mamul maddelerinin yasal mevzuatlarla tanımlanmış mikotoksin kriterlerine dair analizleri kapsar.

Cihaz Listesi

​Hazırlanıyor

Analiz Listesi

Sıra NoAnaliz AdıAnaliz Edilecek ÜrünAnaliz MetoduGereken Numune MiktarıAnaliz Fiyatı  TL.Analiz Süresi (gün)
1Aflatoksin  B1,B2,G1,G2 ve Toplam Aflatoksin Analizi*Kuruyemişler  (Fındık, yer fıstığı, antepfıstığı, karışık kuruyemiş  vb.) *İşletme İçi Metot- "MTL-MT-01" (AOAC 991.31)1 kg236,51
Baharatlar (kırmızı biber, vb.)İşletme İçi Metot- "MTL-MT-02" (AOAC 999.07)1 kg2151
Kuru meyveler  (Kuru incir* )İşletme İçi Metot- "MTL-MT-02" (AOAC 999.07)1 kg236,51
2Aflatoksin B1*Yem*AOAC 2003.021 kg236,51
Yem HammadeleriAOAC 2003.021 kg2151
3Okratoksin A*Kurutulmuş Asma Meyveleri (Kuru Üzüm, Kuş Üzümü)*R-Biopharm Dried Fruit Application Note (P14/V16)1 kg2971
4Deoksinivalenol   Analizi  Tahıl ve Tahıl Ürünlerinde  R-Biopharm DONPREP IFU P50/V13/19.01.151 kg2801
*Akredite analiz
''