2017 Yılı Analiz Listesi ve Ücretleri

GENEL


FİZİKSEL ANALİZ LABORATUVARI
Sıra NoAnaliz AdıAnaliz Edilecek ÜrünAnaliz MetoduGereken Numune MiktarıAnaliz Fiyatı TL.Analiz Süresi (gün)
1% Dolum Oranı Analizi   Bezelye KonservesiTS 382Orijinal Ambalaj
3 adet
301
Barbunya Pilaki KonserveTS 2664
Domates SalçasıTS 2664
ReçellerTS 2664
Yaprak KonserveTS 2664
Vişne KonservesiTS 2664
Zeytin SalamuraTS 2664
21000 Dane Ağırlığı AnaliziBaklagillerTS EN ISO 5201 kg301
Tahıllar (Arpa Hariç)TS EN ISO 520
3Ağırlık Kontrolü (Net Kütle)EkmekTGK, 2012/2Orijinal Ambalaj
3 Adet
301
4Askıda Katı Madde AnaliziAtık SuTS EN 872, SM 2540101 lt722
5Suda Çözünebilen Katı Madde (briks) TayiniBiber SalçasıTS 4890300 g301
Gazlı Alkolsüz İçeceklerTS 1466
İncir PekmeziTS 12292
Meyve SularıTS 12143
Meyve ve Sebze MamülleriTS 4890
Reçeller, Marmelatlar, NektarlarTS 4890
Salça, KetçapTS 1466
SirkeTS 4890
Şalgam Suyu TS 4890
Üzüm PekmeziTS 4890
Vişne KonservesiTS 1466
6Benek Sayısı Analizi İrmikTS 2283 300 g391
7Boş Tane AnaliziAyçekirdeği (Tohumluk)TS 3091 kg391
Ayçekirdeği (Çerezlik)TS 12714
Kabak ÇekirdeğiTS 5086
Kabuklu Yer FıstığıTS 310
Kabuklu Antep FıstığıTS 1279
8Boy, Sınıf, İrilik AnaliziZeytin TS 774 1 kg391
Kuru KayısıTS 485 
Kuru İncirTS 541 
Kuru ÜzümTS 3411 
9Bozuk Tane Analizi Ayçekirdeği (Çerezlik)TS 127141 kg391
Ayçekirdeği (Tohumluk)TS 309
BuğdayTS 2974
Çam FıstığıTS 1771
Kabuklu Yer FıstığıTS 310
Kuru FasulyeTS 141
Mısır ve Cin MısırıTS 3415
NohutTS 142
PirinçTGK, 2010/60
Soya Fasulyesi TS 308
SusamTS 311
Yeşil ve Kırmızı MercimekTS 143
10Böcek ve / veya Bunların  Parçaları, Yumurta AranmasıKuru İncir, İncir EzmesiTS 5421 kg391
BulgurTS 2284
11Böcek Hasarlıları Miktarı AnaliziCevizTS 1275 - TS 12761 kg391
Çiğ Kahve ÇekirdeğiTGK, 2006/52
BaharatlarTGK, 2002/45
ErikTS 1204
ŞeftaliTS 3687 ISO7703
HurmaTS 7420
ElmaTS 3687 ISO 7703
ArmutTS 3689
Tane KarabiberTS 2290 ISO 959
MercimekTS 143
12Buruşuk ve Haşlak Tane AnaliziBadem TS 12781 kg391
Çam FıstığıTS 1771
Fındık TS 3075
13Çökebilen Katı Madde AnaliziSu ve Atık suTS 7092, SM 2540 IF2 lt571
14Dane İriliği AnaliziZeytin SalamuraTS 7742 kg391
15Dane Özellikleri TayiniDane Bakliyat ve TahıllardaTS’ li  olanlar1 kg391
16Gözle Görülebilir Yabancı Madde AnaliziBütün Gıda ÜrünleriÜrün Standardı veya Tebliği1 kg / 1 adet391
17Hafif Dane Miktarı AnaliziTane KarabiberTS 2290 ISO 959-1 1 kg391
18Ham Kül*Ayçiçeği Tohumu Küspesi*Com. Reg. (EC) No: 152/2009, Annex III-M. 27.12.2011/28155 Sayılı R.G.300g /79,22
Balık Unu*300 ml
Balık Yemleri* 
Buzağı Başlangıç Yemi* 
Buzağı Büyütme Yemi* 
Etlik Piliç Yemi* 
Etlik Civciv Yemi* 
Hay. Yem. ve Yem Kat Madd.* 
Hindi Civciv Yemi* 
Hindi Piliç Yemi* 
Köpek Maması* 
Kedi Maması* 
Kanatlı Unu* 
Kanatlı Yemi* 
Karides Unu* 
Koyun Süt Yemi* 
Kuş Yemleri (Darı Dahil)* 
Kuzu Başlangıç Yemi* 
Kuzu Büyütme Yemi* 
Kuzu Besi Yemi* 
Pamuk Tohumu Küspesi* 
Piliç Geliştirme Yemi* 
Sığır Besi Yemi* 
Sığır Süt Yemi* 
Süt İkame Yemi* 
Tavuk Yemi* 
Tavuk Yumurta Yemi* 
Toklu Besi Yemi* 
Yumurta Civciv Yemi* 
19Ham ve Tebeşirleşmiş Dane Miktarı AnaliziPirinçTGK, 2010/60 1 kg391
20Hasarlı ve Zarar Görmüş Dane Analizi CevizTGK, 2008/531 kg391
PirinçTGK, 2010/60
BuğdayTS 2974 
21Hava Boşluğu AnaliziYumurtaTS 106810 adet331
22HCL'de Çözünmeyen KülBaharatTS 2133100 gr.992
Meyve Sebze MamulleriTS 1128, ISO 763100 gr.
EkmekTS 5000100 gr.
TuzTS 933500 gr.
Yem ve Yem Hammaddeleri Commission Regulation (EC) No:152/2009 Annex III-M, 27.12.2011 tarih ve 28155 sayılı Resmi Gazete,Yem ve yem hammaddeleri en az 0,5 kg, Saf yemlik preparatlar en az 50g.
23Kırık, Cılız Az Gelişmiş Dane Miktarı Analizi ArpaTS 40781 kg.391
Badem (Tatlı)TS 1278
Börülce (Kuru)TS 3268
BuğdayTS 2974
Çam FıstığıTS 1771
FıstıkTS 310
Kuru FasulyeTS 141
KarabiberTGK, 200/16
Mısır ve Cin MısırıTS 3415
NohutTS 142
PirinçTGK, 2010/60
Soya Fasulyesi TS 308
24Kuru Madde veya Rutubet Miktarı Analizi*Ekmek ve ÇeşitleriTS 50001 adet402
Antep Fıstığı (İç-Kabuklu)TS 1279, TS 1280300 g /300 ml40
Arpa*TS EN ISO 71244
Ayçekirdeği TS 1632 EN ISO 66540
AyranTS 101840
Badem (İç-Kabuklu)TS 1277, TS 127840
Baharatlar, Kabak Çekirdeği, Çeşnili ürünlerTS 213457
Bakliyat ÜrünleriTS EN ISO 71240
Balık Unu*TS 631844
Balık Yemleri*TS 631844
Bisküvi, Bebe BisküvisiTS EN ISO 71240
Buğday KepeğiTS EN ISO 71240
Buğday ve Buğday Unu*TS EN ISO 71244
BulgurTS EN ISO 71240
Buzağı Başlangıç Yemi*TS 631844
Buzağı Büyütme Yemi*TS 631844
Buzlu Ürünler (Sütlü-Meyveli)TS 133040
Çay, Poşet Çay (Siyah-Bitkisel)TS 156240
Ceviz (İç-Kabuklu)TGK, 2008/5340
Çavdar*TS EN ISO 71244
Çikolata ve ÇeşitleriTS 780040
Dondurma ve ÇeşitleriTS ISO 372840
Ekmek MayasıTS 352240
Etlik Piliç Yemi*TS 631844
Etlik Civciv Yemi*TS 631844
Et ve Et ÜrünleriTS 1743 ISO 144240
Fıstık (İç-Kabuklu)TS 97240
Fındık (İç-Kabuklu)TS 307540
Füme (Dumanlanmış) Balık EtiTS 1743 ISO 144240
Gofret, KrakerTS EN ISO 71240
Hayvan Yemleri ve Yem Katkı Madd.*TS 631840
Hazır Kuru ÇorbalarTS 1252 EN ISO 166640
Haşhaş TohumuTS 1632 EN ISO 66540
Helva (Yaz Helvası)TS 1607 EN ISO 66240
Hindi Civciv Yemi*TS 631844
Hindi Piliç Yemi*TS 631844
İrmik*TS EN ISO 71244
Kahve Çekirdeği (Çiğ)TS 231440
Kahve (Kavrulmuş ve Öğütülmüş)TS 1129440
Kakao (Çekirdek)TS 221140
Kakao (Toz)TS 3076-140
Köpek Maması*TS 631844
Kedi Maması*TS 631844
Kanatlı Unu*TS 631844
Kanatlı Yemi*TS 631844
Karides Unu*TS 631844
Kaymak - KremaTS 101840
Koyun Süt Yemi*TS 631844
Köfte, Hamburger (Pişmemiş)TS 1743 ISO 144240
Kuru BörülceTS EN ISO 71240
Kuru FasulyeTS EN ISO 71240
Kuş Yemleri (Darı Dahil)*TS 631844
Kuzu Başlangıç Yemi*TS 631844
Kuzu Büyütme Yemi*TS 631844
Kuzu Besi Yemi*TS 631844
LokumTS 1201
EN ISO 1741
40
24Kuru Madde veya Rutubet Miktarı Analizi*Makarna, ErişteTS EN ISO 712300 g /300 ml442
Meyve ve Sebze SularıTS EN 1214540
Mısır ve Cin MısırıTS EN ISO 654040
Milföy Hamuru (Yaprak Hamur)TS EN ISO 71240
NişastaTS 1252 EN ISO 166640
Peynir ve ÇeşitleriTS EN ISO 553440
Pişmeye Hazır Süt TatlılarıTS 1252 EN ISO 166640
Piliç Geliştirme Yemi*TS 631844
Pirinç ve Pirinç UnuTS EN ISO 71240
Sığır Besi Yemi*TS 631844
Sığır Süt Yemi*TS 631844
SimitTS 500040
SütTS 101840
Süt TozuTGK, 2002/1640
Süt İkame Yemi*TS 631844
Sütlü TatlılarTS 133040
SusamTS 1632 EN ISO 66540
Şarap*Comp. Of int. Met.44
Tahıl ve Tahıl Ürünleri*TS EN ISO 71244
Tahin ve Tahin HelvasıTS1201 EN ISO 174140
TarhanaTS EN ISO 71240
Tavuk Yemi*TS 631844
Tavuk Yumurta Yemi*TS 631844
Tel KadayıfTS EN ISO 71240
TereyağTS 133140
Toklu Besi Yemi*TS 631844
Toz PudingTS 1252 EN ISO 166640
Tuz (Yemeklik)TS 93340
Yağlı TohumlarTS 1632 EN ISO 66540
Yağlı Tohum KüspeleriTS ISO 77140
Yulaf*TS EN ISO 71244
YufkaTS 500040
Yumurta Civciv Yemi*TS 631844
YoğurtTS 133040
25Kurutma Kaybı AnaliziŞekerlerTGK, 2002/26500 g392
26Kuru Meyve Oranı AnaliziLokumTS 8444500 g301
27Kusurlu ve Özürlü Dane Miktarı AnaliziBuğdayTS 2974 1kg391
FıstıkTS 310
HurmaTS 7420
MercimekTS 143
Kuru ÜzümTS 3411 
28Küflü Çekirdek ve Tane Miktarı AnaliziÇiğ Kahve ÇekirdeğiTS 31171 kg391
Kabak ÇekirdeğiTS 5086
Kakao ÇekirdeğiTS 2210 
Kuru İncirTS 541
Kuru KayısıTS 485 
Kuru ÜzümTS 3411 
29Kül Miktarı Analizi*Ekmek ve ÇeşitleriTS 50001 adet722
AnasonTS 2131 ISO 928300 g /300 ml
Baharatlar (Toz, Tane, Yaprak)TS 2131 ISO 928
BalTS 2131 ISO 928
Bebe BisküvisiTS EN ISO 2171
Bisküvi TS EN ISO 2171
Buğday Kepeği*TS EN ISO 2171300 g /300 ml79,2
Buğday Unu*TS EN ISO 2171
Bulgur*TS EN ISO 2171
Çay, Poşet ÇayTS 1564300 g /300 ml72
29Kül Miktarı Analizi*Çiğ Kahve ÇekirdeğiTS 134232
Kahve (Kavrulmuş ve Öğütülmüş)TS 13423
Çörek OtuTS 2131 ISO 928
Et Suyu ÜrünleriTS 1746 ISO 936
Et ve Et ÜrünleriTS 1746 ISO 936
Fındık EzmesiTS 2131 ISO 928
Gofret, KrakerTS EN ISO 2171
Haşhaş TohumuTS 2131 ISO 928
Hazır Kuru ÇorbaTS 5000
KekTS EN ISO 2171
İrmik *TS EN ISO 2171300 g /300 ml79,2
Kakao Çekirdeği ve TozuTS 3076-1300 g /300 ml72
KimyonTS 2130 ISO 928
KişnişTS 2130 ISO 928
Köfte HarcıTS 2131 ISO 928300 g /300 ml72
MakarnaTS EN ISO 2171
Meyve ve Sebze SularıTS EN 1135
NişastaTS 5816 EN ISO 3593
Nohut*TS EN ISO 2171
PeksimetTS EN ISO 2171
Pişmeye Hazır Süt TatlılarıTS 13384
Pirinç UnuTS EN ISO 2171
SumakTS 2131 ISO 928
SusamTS 2131 ISO 928
ŞarapTS 522
Tahıl ve Tahıl Ürünleri*TS EN ISO 217179,2
Tahin ve Tahin HelvasıTS 6399 
Üzüm - İncir PekmeziTS 3792
YufkaTS 5000
30Meyve Ağırlığı Oranı AnaliziReçellerTS 39581 kg301
31Nişasta Granüllerinin Mikroskobik GörünüşüYenilebilir NişastaTS 2970500 g.301
32Özgül Ağırlık*Şarap*TS 522250 ml.331
33pH AnaliziBeyaz Peynir, Lor PeyniriTS 591300 g /300 ml281
BiraTS 2259 
Eritme PeyniriTS 2176
Et ve Et MamülleriTS 3136 ISO 2917
Et Suyu ÜrünleriTS 3136 ISO 2917
Ketçap- MayonezTS 1728 ISO 1842
Konserve Gıdalar (Et ve Et Ürünleri)TS 3136 ISO 2917
Konserve Gıdalar (Meyve ve Sebze)TS 1728 ISO 1842
Meyve ve Sebze MamülleriTS 1728 ISO 1842
Milföy Hamuru (Yaprak Hamur)TS 3136 ISO 2917
Reçel, MarmelatTS 1728 ISO 1842
SalçaTS 1728 ISO 1842
Sirke, Turşu, Şalgam SuyuTS 1728 ISO 1842
UHT SütTS 1192
Üzüm - İncir PekmeziTS 3792
Zeytin Salamura ve EzmesiTS 774 
34Refraktometrik Kırılma İndisi AnaliziHayvansal ve Bitkisel YağlarTS 4960 EN ISO 6320, TS 886, TS 888, TS 894, TS 342100 g /100 ml301
SütTS 1334
TereyağıTS ISO 1739
35Rutubet ve Uçucu Madde Miktarı AnaliziHam ve İşlenmiş YağlarTS 1607 EN ISO 662 500 ml302
36Sap, Dal Parçacıkları ve Çekirdek Parçaları AnaliziKuru ÜzümTS 3411 1 kg391
BaharatlarTGK, 2002/45
Reçeller (Çekirdekli)TS 3958
37Siyah Leke AnaliziSalça ve Domates SuyuTS 1466500 g391
38Su Ekstraktı Miktarı AnaliziÇaylarTS ISO 9768 500 g461
39Suda Çözünmeyen Kül Miktarı AnaliziKahve Çekirdeği (Çiğ)TS 3117300 g1122
Kahve (Kavrulmuş ve Öğütülmüş)TS 13423
Çay, Poşet ÇayTS 1565 
BaharatlarTS 2132 
40Suda Çözünen Kül Miktarı Analizi (Toplam Küle Göre)Çay, Poşet ÇayTS 1565 300 g1122
Kahve Çekirdeği (Çiğ)TS 3117
Kahve (Kavrulmuş ve Öğütülmüş)TS 13423 
41Suda Çözünen Madde Miktarı Analizi  Çözünebilir Kahve TS 5389300 g301
Kahve (Kavrulmuş ve Öğütülmüş)TS 13423
42Suda Çözünmeyen Katı Madde  Miktarı AnaliziBalTS 3036300 g302
43Su Muhtevası BalTS 13365300 g301
44Süzme Kütlesi AnaliziBezelye KonservesiTS 382Orijinal Ambalaj 3 Adet301
Barbunya Pilaki KonserveTS 2664
TurşuTS 2664
Vişne KonservesiTS 2664
Yaprak KonserveTS 2664
Zeytin SalamuraTS 774
45Toplam Çözünmüş Katı Madde AnaliziSu ve Atık suSu ve Atık Su Analizleri, 19981 lt571
46Toplam Katı Madde Miktarı AnaliziDondurmaTS ISO 3728300 g 392
47Toplam Toz Çay Miktarı AnaliziÇay, Poşet ÇayTS 4600500 g301
48Yağsız Kuru Madde   PeynirTS EN İSO 5534500 g /500 ml102,72
Süt