Kimyasal

KİMYASAL ANALİZ LABORATUVARI

Gıda güvenliği ve kalitesi günümüz dünyasında vazgeçilmez bir unsur olmuştur. Kalite kriterlerinin standardizasyonu gerek ekonomik açıdan gerekse tüketici memnuniyeti açısından oldukça önemli bir unsur olup aynı zamanda ithalat ve ihracat gibi ​ülke ekonomilerinde hassas bir rol oynamaktadır.

Her türlü et ve et mamulleri, un ve unlu mamuller, süt ve süt ürünleri, şeker ve şekerli gıdaların; Türk Gıda Kodeksi, TSE standartları ve Gıda Maddeleri Tüzüğüne göre analizleri yapılmakta ve mevzuata uygunluğu kontrol edilip değerlendirilmektedir.

CİHAZ LİSTESİ

Adı

Adet

Değirmen (Un)1
Değirmen(numune hazırlama)1
Düşme sayısı test cihazı 1
Elektrikli Soksalet3
Elektronik Terazi3
Etüv1
Fotometre1
GC ( Yağlar İçin)1
GC (Alkoller İçin)1
Isıtıcılı Karıştırıcı2
Kül Fırını1
Mikrodalga1
Numune Hazırlama Degirmeni1
Otomatik yağ tayin cihazı1
Ph Metre1
Polorimetre1
Protein Tayin Cihazı (Otomatik)1
Refrakto Metre6
Saf Su Cihazı1
Santrüfüj1
Sedimentasyon cihazı1
Spektrofotometre1
Tekli Ocak1
Terazi1
Termoreaktör1
Worteks1
''