2017 Analiz Fiyat Listesi

​ 

GENEL HÜKÜMLER

1) Akredite (* İşaretli) Analiz Ücretlerine %10 ilave yapılacaktır.

2) Enstrümantal cihazlarla aynı anda birden fazla parametrenin sonuç olarak verilmesi durumunda analizden bir tek ücret alınacaktır.

3) Yapılacak analizde başka bir analizden elde edilecek sonuçlar/veriler kullanılacak ise söz konusu analizlere ait ücretler de ayrıca tahsil edilecektir. (rutubet, tuz, yağ, GDO, migrasyon vb.)

4) GDO tip tayini analizlerinde analiz ücretine GDO tarama testi ücreti de ilave edilir.

5) Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü faaliyeti olup da listede yer almayan birim fiyatlar için  Bakanlığımızın diğer döner sermaye işletmeleri için belirlenen listelerdeki birim fiyatlar uygulanır.

6) Gıda ve yem numunelerinde  hesaplama ile elde edilen sonuçlarda, kullanılan parametrelere ve metoda göre ücret alınacaktır.

 (Enerji, Meyve Pulp, Ambalaj vb.)

7)  İhracat amaçlı ürünlerde pestisit etken maddelerinin tespitine yönelik yapılacak analiz ücreti KDV dahil/istisna 550,00 TL olarak uygulanır.

8)    Fiziksel Kusur tanımlaması aşağıda belirtilen analizler ile benzeri analizleri kapsamaktadır.
Boş Dane; Acı, Çürük, Küflü, Kötü Kokuya ve Tada Sahip, Böcek Yenikli veya Kemiricilerin Vurgununa Uğramış İç; Acı, çürük, küflü, limonlaşmış, kötü kokuya ve tada sahip, böcek yenikli veya kemirici vurgununa uğ; Bozuk Dane; Böcek Hasarlı Tane; Böcek yenikli, çimlenmiş, isli, yabancı tat ve kokulu çekirdek sayısı; Toplam Kusurlu Tane; Zarar Görmüş Tane; Tam Kargo; Çekirdek Parçaları; Hafif Daneler Tayini; Çürük Çekirdek, Küflü Çekirdek; Diğer Çeşitlerin Tayini; Ham Tane ve Tebeşirleşmiş Tane; Kargo yada Kahverengi Pirinç; Kırık Tane; Kırmızı Çizgili Tane; Gözle Görülebilir Küf Odakları; Küf, Küflü Ceviz İçi Oranı; Mandık veya Kırmızı Dane; Siyah Leke Tayini

9) Yabancı Madde analiz tanımlaması aşağıda belirtilen analizler ile benzeri analizleri kapsamaktadır.
Böcek Aranması Analizi; Böcek Hasarlı Tane; Böcek Yenikli Dane Miktarı; Böcek Yeniği, Ölü Böcek ve Diğer Parazitler; Böcek ve Böcek Kalıntısı Aranması; Böcek ve Böcek Parçaları ile Kalıntıları; Böcek yenikli, çimlenmiş, isli, yabancı tat ve kokulu çekirdek sayısı; Böcek, Kemirici Hayvan ve Bunların Kalıntıları; Canlı Böcek veya Hayvansal Kalıntı; Hayvansal Atık ve Kalıntıları; Kurt Aranması; Organik Yabancı Madde Miktarı; Taş, Toprak vb. İnorganik Maddeler; Toplam Yabancı Madde; Yabancı Madde, Bozuk Dane ve Boş Danenin Tespiti; İnorganik Yabancı Madde Miktarı

 

HESAP NUMARAMIZ:

T.C. ZİRAAT BANKASI

AFYONKARAHİSAR MERKEZ ŞUBESİ - IBAN No: TR53 0001 0000 2158 1390 5850 01

Tel  : 0 272 213 79 13-14

Fax : 0 272 213 79 15

e-posta: 03kontrollab@gmail.com

Akmescit Mh.Yukarı Pazar Cd. No:3 AFYONKARAHİSAR

 

FİZİKSEL ANALİZLER

 

NoAnaliz AdıAnaliz Talimat NumarasıOrijinal MetotÜrünİhtiyaç Duyulan Miktar    (kg, l, ml)SüreAnaliz Ücreti
11000 Tane AğırlığıFAL.AT.P.10.03

TS EN ISO

520

Hububatta1 kg1 gün30,00
2% Dolum OranıFAL.AT.P.10.09

TS 2664

TS 1468

Reçel

Konserve

Orjinal ambalaj1 gün30,00
3Askıda Katı Madde TayiniFAL.AT.P.10.01SM 2540 DSu- Atık Su1 L1 gün72,00
4

Ağırlık Kontrolü

(Brüt ve Net Ağırlık,Gramaj)

FAL.AT.P.10.07GMMAM  1988/Ürün Standartı veya TebliğiTüm ÜrünlerOrjinal ambalaj  1 gün30,00
5Bağıl YoğunlukFAL.AT.P.10.02

TS 1018

TS EN 1131

TS 342

TS 894

Süt ve Süt Ürünleri Meyvesulari ve Sıvı Yağlar1 L1 gün30,00
6Bulanıklık TayiniFAL.AT.P.10.08TS 5091 EN ISO 7027İçme Suyu100 ml1 gün30,00
7Brix (Suda Çözünebilen Katı Madde tayini)FAL.AT.P.10.04TS 4890Domates Salçası100 g 1 gün30,00
8Brix (Suda Çözünebilen Katı Madde Tayini)FAL.AT.P.10.05TS 4890Meyve Sebze Ürünleri100 g1 gün30,00
9Brix (Suda Çözünebilen Katı Madde tayini)FAL.AT.P.10.06

TS 4890

TS 12001

Reçel-Marmelat-Pekmez100 g1 gün30,00
10Duyusal(Organoleptik) AnalizlerFAL.AT.P.10.10

TS EN ISO 5492

Ürün Standardı veya Tebliği

Tüm Gıdalar

(Alkollü İçkiler ve Zeytinyağı hariç)

Orjinal ambalaj1 gün58,00
11Elek AnaliziFAL.AT.P.10.11TS 4500Un1 kg1 gün39,00
12Etiket ve Ambalaj KontrolüFAL.AT.P.10.12TS 4331Tüm ÜrünlerOrjinal ambalaj1 gün30,00
13Fiziksel Kusur Analizler (Bozuk tane, kırık tane, böcek yeniği, ölü böcek ve diğer parazitler, böcek aranması vb. yabancı madde)FAL.AT.P.10.13

TS 141

TS 142

TS 143

TS 312

TS 1070

TS 2284

TS 2408

TS 2589

TS 2590

TS 2640

TS 2974

TS 3415

TS 4500

TS 5000

TS 8444

TS 8787

İlgili ürün tebliği veya standardı.

Hububatta Bakliyatta Un ve Unlu Gıdalar ve Diğer Gıdalar1 kg1 gün39,00
14Kuru Gluten TayiniFAL.AT.P.10.14TS 21415Buğday Unu100 g1 gün30,00
15Yaş Gluten TayiniFAL.AT.P.10.15TS 21415Buğday Unu100 g1 gün30,00
16Kırılma indisiFAL.AT.P.10.16TS 4960 EN ISO 6320Hayvansal ve Bitkisel Yağlar100 ml1 gün30,00
17Kuru Meyve ve Kaymak Oranı Çemen MiktarıFAL.AT.P.10.17

TS 8444

TS 2590

TS 1071

Lokum – Tahin Helva, Pastırma500 g1 gün30,00
18Kurutma Kaybı TayiniFAL.AT.P.10.18TS 861 Beyaz Şeker100 g1 gün39,00
19*Kül Miktarı TayiniFAL.AT.P.10.19TS EN ISO 2171 Tahıl ve Öğütülmüş Tahıl Ürünleri100 g1 gün79,20
20Kül Miktarı TayiniFAL.AT.P.10.20TS 6399

Tahin Helvası

Tahinde

100 g1 gün72,00
21Kül Miktarı TayiniFAL.AT.P.10.21

TS 2131 ISO 928

TS 1564

Baharatlar, Bal, Yaz Helvası, Saray Helvası, Çay100 g1 gün72,00
22Rutubet Tayini (Kurumadde)FAL.AT.P.10.22TS 1201 EN ISO 1741Tahin – Tahin Helva-Lokum 100 g1 gün40,00
23Kül Miktarı TayiniFAL.AT.P.10.23TS 3792 Pekmez100 g1 gün72,00
24Kül Miktarı TayiniFAL.AT.P.10.24TS 1746 ISO 936Et ve Et Ürünleri100 g1 gün72,00
25Kül Miktarı TayiniFAL.AT.P.10.47

TS 1018

GMMAM 1988

Süt ve Mamülleri100 g2 gün72,00
26Meyve Ağırlığı Oranı TayiniFAL.AT.P.10.25TS 3958 Reçeller1 kg1 gün30,00
27*pH TayiniFAL.AT.P.10.26 TS EN ISO 10523

İçme Suları

Atık Sular

100 ml1 gün30,80
28*pH TayiniFAL.AT.P.10.27TS 1728 ISO 1842

Meyve ve Sebze Mamülleri

Süt

100 g/ml1 gün

 

30,80

29*pH TayiniFAL.AT.P.10.28TS 3136 ISO 2917 Et ve Et Ürünleri100 g1 gün

 

30,80

30*pH TayiniFAL.AT.P.10.29TS 591Peynir100 g1 gün

 

30,80

31Rutubet  Tayini (Refraktometrik)FAL.AT.P.10.30TS 13365Bal100 g1 gün30,00
32*Rutubet  Tayini (Kurumadde)FAL.AT.P.10.31TS 1330Yoğurt100 g1 gün44,00
33Rutubet  Tayini (Kurumadde)FAL.AT.P.10.32TS 1018Ayran – Süt100 ml1 gün40,00
34Rutubet  Tayini (Toluen)FAL.AT.P.10.33TS 2134

Baharat,Pişmaniye,

Jöle Şekerleme

100 g2 gün57,00
35Rutubet  Tayini (Kurumadde)FAL.AT.P.10.34TS ISO 3728Dondurma100 g1 gün40,00
36Rutubet  Tayini (Kurumadde)FAL.AT.P.10.35TS EN ISO 5534Peynir100 g1 gün40,00
37Rutubet  Tayini (Kurumadde)FAL.AT.P.10.36TS 1331Tereyağı100 g1 gün40,00
38Rutubet  Tayini (Kurumadde)FAL.AT.P.10.37TS 5000Ekmek200 g2 gün40,00
39*Rutubet  Tayini    (Kurumadde)FAL.AT.P.10.39TS EN ISO 712 Tahıl ve Mamulleri100 g1 gün44,00
40Rutubet  Tayini (Kurumadde)FAL.AT.P.10.40TS 933Yemeklik Tuz100 g2 gün40,00
41Rutubet  Tayini (Kurumadde)FAL.AT.P.10.41

TS 1135 ISO 712

 TS 1562

Baklagiller ve Çay100 g1 gün40,00
42*Rutubet  Tayini (Kurumadde)FAL.AT.P.10.42TS 1743 ISO 1442 Et ve Et Ürünleri100 g1 gün44,00
43Rutubet  Tayini (Kurumadde)FAL.AT.P.10.43TS 1607 EN ISO 662

Yaz Helvası

Saray Helvasi

100 g1 gün40,00
44*Ham Kül Tayini FAL.AT.P.10.4427.12.2011 tarih ve 28155 sayılı Resmi GazeteYem ve Yem Hammaddeleri500 g1 gün79,20
45*Rutubet (Kuru Madde)FAL.AT.P.10.4527.12.2011 tarih ve 28155 sayılı Resmi GazeteYem ve Yem Hammaddeleri500 g1 gün44,00
46Suda Çözünen ve Çözünmeyen Kül TayiniFAL.AT.P.10.49TS 1565Siyah Çay300 g2 gün72,00
47Süzme Ağırlığı TayiniFAL.AT.P.10.46TS 2664Konserve GıdalarOrjinal ambalaj1 gün30,00
48Rutubet ve Uçucu Madde FAL.AT.P.10.38TS 1607 EN ISO 662Hayvansal-Bitkisel Katı ve Sıvı Yağlar100 g1 gün30,00
49Toplam Toz Çay MiktarıFAL.AT.P.10.48Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği Tebliğ No: 2015/30 (17.06.2015 tarih ve 29389 sayılı Resmi Gazete)Siyah Çay200 g1 gün30,00
50  Yumurtada Hava(Tepe) Boşluğu (Her 10 Yumurta İçin)FAL.AT.P.10.50TS 1068Yumurta Adet 1 gün33,00
51Rutubet Tayini (Kurumadde)FAL.AT.P.10.51TS 1129 ISO 1026Salça 100 g1 gün40,00
52Rutubet Tayini (Kurumadde)FAL.AT.P.10.52TS EN 12145Soya Sosu100 g1 gün40,00
53Yabancı Madde AranmasıFAL.AT.P.10.53İlgili Ürün Tebliği ve StandardıYem ve Yem Hammaddeleri100 g1-2 gün39,00
54Asitte Çözünmeyen Kül Miktarı Tayini(HCL'de)FAL.AT.P.10.54İlgili Ürün Tebliği ve StandardıGıda maddeleri200 g2-3 gün99,00
55Suda veya Asitte Çözünmeyen Madde Miktarı Tayini(Herbiri ayrı ücretli)FAL.AT.P.10.55TS 1346Tuz200 g1-2 gün 30,00-30,00
56Suda Çözünmeyen Katı Madde TayiniFAL.AT.P.10.56TS 3036Bal100 g1-2 gün30,00
57Su Ekstraktı TayiniFAL.AT.P.10.57TS ISO 9768Çay300 g1-2 gün46,00
58Haşhaş Tohumunda Yabancı Madde AranmasıFAL.AT.P.10.58TS 312Haşhaş Tohumu200 g1 gün39,00
59Gluten Miktarı Tayini(ELISA Metodu İle)FAL.AT.P.10.59ALLER-TEK TM GLUTEN ASSAY Kit Prospektüsü (AOAC 991.19)Glutensiz ve Gluteni Azaltılmış Gıdalar200 gr2-3 gün320,00
60

Sütte Kir Muhtevası

(Sediment) Tayini

FAL.AT.P.10.60

TS 1018

TS 1019

TS 1192

Çiğ Süt-Isıl İşlem Görmüş Süt500 ml2 gün30,00
61 Yabancı Madde TayiniFAL.AT.P.10.61TS 1864Krema500 g2 gün39,00
62Su Aktivitesi AnaliziFAL.AT.P.10.62TS 7474 AQUALAB 4TE Kullanım KlavuzuGıda Maddeleri500 g1 gün39,00

 

KİMYASAL ANALİZLER

 

NoAnaliz AdıAnaliz Talimat NumarasıOrijinal MetotÜrünİhtiyaç Duyulan Miktar   (kg, l, ml)Süre

Analiz Ücreti

(TL)

1Acılık Tayini(Kreiss)KAL.AT.P.10.01TS 2589

Tahin,

Tahin Helvası

100 g2-3 gün39,00
2Asetil Metil Karbinol TestiKAL.AT.P.10.02TS  1880 EN 13188Sirke100 ml1-2 gün39,00
3Asitlik TayiniKAL.AT.P.10.03TS 591Peynir türleri100 g1-2 gün39,00
4Asitlik TayiniKAL.AT.P.10.04TS 1018Ayran, Çiğ Süt100 ml1-2 gün39,00
5Asitlik TayiniKAL.AT.P.10.05TS 1330Yoğurt100 g1-2 gün39,00
6Asitlik TayiniKAL.AT.P.10.06TS 1125 ISO 750Sirke100 ml1-2 gün39,00
7Protein TayiniKAL.AT.P.10.07AOAC, 992.15Et ve Et Ürünleri200 g1-2 gün88,00
8Asitlik TayiniKAL.AT.P.10.08TS 4500

Buğday unu,

Makarna, İrmik, Öğütülmüş tahıl  ürünleri

100 g1-2 gün39,00
9Asitlik TayiniKAL.AT.P.10.09TS 1125 ISO 750Meyve ve Sebze Mamülleri100 ml1-2 gün39,00
10

Asitlik Tayini(FFA)

(Serbest yağ asitliği)

KAL.AT.P.10.10TS EN ISO 660Bitkisel Margarin, Bitkisel ve Hayvansal Yağlar200 ml/200 g1-2 gün39,00
11Asitlik Tayini(SERBEST)KAL.AT.P.10.11TS 13360Bal100 g1-2 gün39,00
12Asit Değeri TayiniKAL.AT.P.10.12

TS ISO 1740

 

Tereyağı100 g1-2 gün39,00
13Tuz TayiniKAL.AT.P.10.13Gıda Maddeleri Muayene ve Analiz Metotları Bursa 1988Tahin ve Tereyağı250 g1 gün47,00
14Asit SayısıKAL.AT.P.10.71TS EN ISO 660Bitkisel Margarin, Bitkisel ve Hayvansal Yağlar200 ml/200 g1-2 gün39,00
15Biyolojik Oksijen İhtiyacı Tayini(BOI)KAL.AT.P.10.14WTW  OXITOP  IS 6 Cihaz Kull. Kılavuzu                                    Atık Su500 ml5-6 gün88,00
16Diastaz Sayısı Tayini (Spektrofotometrik)KAL.AT.P.10.15Harmonised Meth. Of the IHC, PhadebasBal100 g1-2 gün110,00
17Ekstrakte Edilmiş Yağda Asitlik TayiniKAL.AT.P.10.16TS EN ISO 660Tahin, Tahin Helvası, Pişmaniye200 g2-3 gün96,00
18Ekstrakte Edilen Yağda Peroksit Sayısı TayiniKAL.AT.P.10.17TS EN ISO 3960Tahin, Tahin Helvası, Pişmaniye200 g2-3 gün107,00
19Etil Alkol Tayini (Klasik)KAL.AT.P.10.18TS 522Sirke, Şarap, Bira500 ml1-2 gün50,00
20

Hidroksimetil Furfural Tayini

(Spektrofotometrik)

KAL.AT.P.10.19Harmonised Meth. Of the IHC, Schade Diastase Det.Meth, HMF after WinklerBal100 g1-2 gün90,00
21Hidroksimetil Furfural Tayini(Spektrofotometrik)KAL.AT.P.10.20TS 6178 ISO 7466Meyve ve Sebze Mamüllleri100 g/100 ml1-2 gün90,00
22*HidroksiprolinKAL.AT.P.10.72TS 6236 ISO 3496Et ve Et Ürünleri250.g2-3 gün176,00
23*Elektriksel İletkenlik KAL.AT.P.10.27TS 9748 EN 27888Su, Atık Su100 ml1 gün33,00
24Elektriksel İletkenlikKAL.AT.P.10.73TS 13366Bal100 g1 gün30,00
25İnvert şekerKAL.AT.P.10.21TGK 2002/26Beyaz Şeker100 g1-2 gün72,00
26Tuz TayiniKAL.AT.P.10.22TS 5000Ekmek250 g1 gün47,00
27İnvert ŞekerKAL.AT.P.10.23TS 1466Gıdalar100 g1-2 gün72,00
28Tuz TayiniKAL.AT.P.10.24Gıda Maddeleri Muayene ve Analiz Metotları Bursa 1988Et ve Et Ürünleri(Volhard Metodu)250 g1 gün47,00
29İyodat Tayini(KIO3)KAL.AT.P.10.25TS 933Yemeklik Tuzlar      (KIO3 ile iyotlanmış tuzlar)300 g1-2 gün88,00
30İyot SayısıKAL.AT.P.10.26TS EN ISO 3961Yemeklik Bitkisel Yağlar100 ml1-2 gün66,00
31Kalsiyum TayiniKAL.AT.P.10.28

Std.Met.3500-Ca B.

20Th Ed.

Su200 ml1 gün-
32Kimyasal Oksijen İhtiyacı TayiniKAL.AT.P.10.29

Std.Met.5220 B.

20Th Ed.

Atık Su200 ml1-2 gün110,00
33Kimyasal Oksijen İhtiyacı Tayini(Kitlerle)KAL.AT.P.10.66Hach Lange Test Kitleri Kullanım KılavuzuAtık Su100 ml1-2 gün110,00
34Klorür Tayini(Titrimetrik)KAL.AT.P.10.30

Std.Met.4500-Cl B.

20Th Ed.

Su200 ml1 gün47,00
35Tuz TayiniKAL.AT.P.10.31TS 2664Hazır Yemek Konserveleri250 g1 gün47,00
36Tuz TayiniKAL.AT.P.10.32TS 933Yemeklik Tuzlar500 g1 gün47,00
37Tuz TayiniKAL.AT.P.10.33       GMAM 1988Peynir250 g1 gün47,00
38Fosfor TayiniKAL.AT.P.10.3427.12.2011 tarih ve 28155 sayılı RGYem ve Yem Hammaddeleri500 g2-3 gün72,00
39Peroksidaz Aktivitesi TayiniKAL.AT.P.10.35TS 1330Yoğurt100 g1-2 gün50,00
40Peroksit Değeri SayısıKAL.AT.P.10.36TS EN ISO 3960Hayvansal, bitkisel katı ve sıvı yağlar100 ml1-2 gün50,00
41Polarizasyon DeğeriKAL.AT.P.10.37TGK 2002/26Beyaz Şeker200 g1-2 gün39,00
42ProlinKAL.AT.P.10.68TS 13357Bal100 g2-3 gün72,00
43

*Protein Tayini

(Yakma Metodu)

KAL.AT.P.10.38AOAC, 992.23Hububat ve Ürünleri, Kuru Gıdalar ve baklagiller100 g1-2 gün96,80
44Reichert-Meissl SayısıKAL.AT.P.10.39TS 1331Tereyağı100 g1-2 gün57,00
45Sabun MiktarıKAL.AT.P.10.40TS 5038Hayvansal, bitkisel katı ve sıvı yağlar100 ml/100 g1-2 gün39,00
46Sabunlaşma SayısıKAL.AT.P.10.41TS EN ISO 3657Hayvansal, bitkisel katı ve sıvı yağlar100 ml/100 g1-2 gün50,00
47

*Ham Protein Tayini

(Yakma Metodu)

KAL.AT.P.10.4227.12.2011 tarih ve 28155 sayılı RGYem ve Yem Hammaddeleri500 g1-2 gün96,80
48Sakkaroz Tayini KAL.AT.P.10.43TS 3036Bal100 g1-2 gün77,00
49Sakkaroz TayiniKAL.AT.P.10.44TS 1466Gıda Maddeleri100 g/100 ml1-2 gün77,00
50Ham Selüloz  TayiniKAL.AT.P.10.4527.12.2011 tarih ve 28155 sayılı RGYem ve Yem Hammaddeleri500 g1-2 gün86,00
51Selüloz TayiniKAL.AT.P.10.46TS 4966Gıda Maddeleri100 g1-2 gün86,00
52*Ham Yağ TayiniKAK.AT.P.10.4727.12.2011 tarih ve 28155 sayılı RGYem ve Yem Hammaddeleri500 g2-3 gün62,70
53Çayda Ham Selüloz TayiniKAL.AT.P.10.48TS ISO 15598Çay500 g2-3 gün86,00
54Toplam Sertlik(Titrimetrik)KAL.AT.P.10.49

Std.Met. 2340 C

20Th Ed.

Su300 ml1 gün50,00
55Toplam Sertlik(Kit ile)KAL.AT.P.10.69

Hach Lange

Test Kitleri

Kullanım Kılavuzu

Su100 ml1 gün72,00
56HCl'de Çözünmeyen Kül TayiniKAL.AT.P.10.5027.12.2011 tarih ve 28155 sayılı RGYem ve Yem Hammaddeleri500 g2-3 gün99,00
57Toplam Şeker TayiniKAL.AT.P.10.51TS 1466Gıda Maddeleri100 g/100 ml1-2 gün66,00
58Tahin MiktarıKAL.AT.P.10.52TS 2590Tahin Helvası100 g2-3 gün57,00
59Kalsiyum TayiniKAL.AT.P.10.5329/07/1978 tarih ve 16361 Sayılı RGYem ve Yem Hammaddeleri500 g2-3 gün-
60Komponentlerin Mikroskobik TespitiKAL.AT.P.10.5427.12.2011 tarih ve 28155 sayılı RGYem ve Yem Hammaddeleri500 g2-3 gün50,00
61Yağ Tayini(Gerber)KAL.AT.P.10.56TS ISO 2446Ayran, Süt100 ml1-2 gün57,00
62Yağ Tayini(Gerber)KAL.AT.P.10.57TS 1864Krema, Kaymak100 g1-2 gün57,00
63Yağ Tayini(Gerber)KAL.AT.P.10.58TS 1330Yoğurt, Dondurma100 g1-2 gün57,00
64Yağ Tayini(Gerber)KAL.AT.P.10.59TS ISO 3433Peynir türleri100 g1-2 gün57,00
65Yağ TayiniKAL.AT.P.10.60TS 1331Tereyağı100 g1-2 gün57,00
66Yağ Tayini(Ekstraksiyon)KAL.AT.P.10.61TS EN ISO 734

Tahin

Yağlı Tohumlar

100 g2-3 gün57,00
67Yağ Tayini(Ekstraksiyon)KAL.AT.P.10.62TS 2590

Tahin Helvası,

 Yaz Helvası ve Pişmaniye

100 g2-3 gün57,00
68Nişasta TayiniKAL.AT.P.10.6327.12.2011 tarih ve 28155 sayılı RGYem ve Yem Hammaddeleri500 g1-2 gün50,00
69*Yağ Tayini(Ekstraksiyon)KAL.AT.P.10.64TS 1744Et ve Et Ürünleri200 g2-3 gün

79,20

 

70Yağ TayiniKAL.AT.P.10.65AOAC, 963.15Kakao ve Kakaolu Ürünler100 g2-3 gün107,00
71Metabolik EnerjiKAL.AT.P.10.5527.12.2011 tarih ve 28155 sayılı RGKanatlı Yemi ve Yem Hammaddeleri500 g2-3 gün***
72Klorür Tayini(Kitlerle)KAL.AT.P.10.67Hach Lange Test Kitleri Kullanım KılavuzuSu,Atık Su100 ml1 gün47,00
73Tuz Tayini(Klorür)KAL.AT.P.10.7427.12.2011 tarih ve 28155 sayılı RGYem ve Yem Hammaddeleri500 g1-2 gün47,00
74Üre tayiniKAL.AT.P.10.7527.12.2011 tarih ve 28155 sayılı RGYem ve Yem Hammaddeleri500 g1-2 gün72,00
75Üreaz AktivitesiKAL.AT.P.10.7621/01/1992 tarih ve 21118 Sayılı RGSoya Ürünleri500 g1-2 gün57,00
76Florür Tayini(Kitlerle)KAL.AT.P.10.77Hach Lange Test Kitleri Kullanım KılavuzuSu100 ml1 gün72,00
77Serbest Klor Tayini(Kitlerle)KAL.AT.P.10.78Hach Lange Test Kitleri Kullanım KılavuzuSu100 ml1 gün50,00
78Toplam Klor Tayini(Kitlerle)KAL.AT.P.10.79Hach Lange Test Kitleri Kullanım KılavuzuSu, Atık Su100 ml1 gün47,00
79Kollajen MiktarıKAL.AT.P.10.80

TGK Et ve Et Ürünleri Tebliği

Tebliğ No:2012/74

Et ve Et Ürünleri250 g2-3 gün160,00
80Şeker Tayini(Luff Yöntemi)KAL.AT.P.10.7027.12.2011 tarih ve 28155 sayılı RGYem ve Yem Hammaddeleri500 g1-2 gün66,00
81Et-Kemik Unu aranmasıKAL.AT.P.10.5427.12.2011 tarih ve 28155 sayılı RGYem ve Yem Hammaddeleri500 g2-3 gün50,00
82Tarhana Asitlik TayiniKAL.AT.P.10.81TS 2282Tarhana250 g1-2 gün39,00
83Suda Çözünen Külde Alkalilik TayiniKAL.AT.P.10.82TS 1567Çay250 g2-3 gün111,00
84Bal İnvert Şeker TayiniKAL.AT.P.10.83TS 3036Bal100 gr2-3 gün72,00
85Su Asit Kapasitesi(Alkalilik)KAL.AT.P.10.84Hach Lange Test Kitleri Kullanım KılavuzuSu100 ml1 gün39,00

 

MİNERAL VE KALINTI ANALİZLERİ

 

NoAnaliz AdıAnaliz Talimat NumarasıOrijinal MetotÜrünİhtiyaç Duyulan Miktar   (kg, l, ml)SüreAnaliz Ücreti (TL)
1

Mineral Miktarı Tayini(Mikrodalga ile) (Zn(Çinko), Fe(Demir), Cu(Bakır), K(Potasyum), Ni(Nikel), Sn(Kalay), Co(Kobalt), Ca(Kalsiyum), As(Arsenik), Pb(Kurşun), Cd(Kadmiyum), Ba(Baryum), Na(Sodyum), Mg(Magnezyum), Mn(Mangan),

Kr(Krom),Ag(Gümüş),Al(Alüminyum) ,Mo(Molibden),B(Bor),P(Fosfor),Se(Selenyum))

MKL.AT.P.10.01

NMKL 161 Modifiye

Aplication Report Microwave Pressure Digestion.

ICP OES Winlab 32 Yazılım Programı Kullanım Klavuzu.

Tüm Gıdalar100 g/ml2 gün180,00
Hg(Civa)MKL.AT.P.10.01

NMKL 161-170 Modifiye

Aplication Report Microwave Pressure Digestion.

ICP OES Winlab 32 Yazılım Programı Kullanım Klavuzu.

Tüm Gıdalar, Yem ve Yem Katkıları100 g/ml2 gün180,00

Mineral Miktarı Tayini(Mikrodalga ile)

(As(Arsenik), Pb(Kurşun), Cr(Krom), Ca(Kalsiyum),P(Fosfor),Na(Sodyum),K(Potasyum))

MKL.AT.P.10.01

NMKL 161 Modifiye

Aplication Report Microwave Pressure Digestion.

ICP OES Winlab 32 Yazılım Programı Kullanım Klavuzu.

Yem ve Yem Katkıları100 g/ml2 gün180,00
 *(Cd)KadmiyumMKL.AT.P.10.01

NMKL 161 Modifiye

Aplication Report Microwave Pressure Digestion.

ICP OES Winlab 32 Yazılım Programı Kullanım Klavuzu.

Yem ve Yem Katkıları100 g/ml2 gün198,00
 *Ca(Kalsiyum)MKL.AT.P.10.01

NMKL 161 Modifiye

Aplication Report Microwave Pressure Digestion.

ICP OES Winlab 32 Yazılım Programı Kullanım Klavuzu.

Et ve Et Ürünleri100 g/ml2 gün198,00
2Mineral Miktarı Tayini(Al, As,Cu, Ba, B, Cd., Zn, Fe, Ag, Sn, Ca, Co, Mg, Mn, Ni, K, Na, Cr, Hg, Pb, P, Mo, Se)MKL.AT.P.10.02

EPA 200.07

ICP OES Winlab 32 Yazılım Programı Kullanım Klavuzu.

 

Su ve Atık Sular200 ml1 gün180,00
3Amonyak Miktar TayiniMKL.AT.P.10.03Standard Methods for the Ex. of Water and Wastewater 20. Edition 1998Su ve Atık Sular500 ml1 gün61,00
4

Amonyak Aranması

(Nessler Reaktifi ile)

MKL.AT.P.10.04Standard Methods for the Ex. of Water and Wastewater 20. Edition 1998Su ve Atık Sular500 ml1 gün33,00
5Amonyak Azotu Miktar TayiniMKL.AT.P.10.05Hach Lange Test Kiti ProsedürüSu ve Atık Sular500 ml1 gün61,00
6Amonyum Azotu MiktarıMKL.AT.P.10.06Hach Lange Test Kiti ProsedürüSu ve Atık Sular500 ml1 gün61,00
7Amonyum MiktarıMKL.AT.P.10.07Hach Lange Test Kiti ProsedürüSu ve Atık Sular500 ml1 gün61,00
8Amonyak Miktar TayiniMKL.AT.P.10.08Hach Lange Test Kiti ProsedürüSu ve Atık Sular500 ml1 gün61,00
9Amonyak Azotu Miktar TayiniMKL.AT.P.10.09Standard Methods for the Ex. of Water and Wastewater 20, Edition 1998Su ve Atık Sular500 ml1 gün61,00
10Nitrat TayiniMKL.AT.P.10.10Hach Lange Test Kiti ProsedürüSu ve Atık Sular100 ml1 gün134,00
11Nitrit TayiniMKL.AT.P.10.11Hach Lange Test Kiti ProsedürüSu ve Atık Sular100 ml1 gün72,00
12Nitrat TayiniMKL.AT.P.10.12Standard Methods for the Ex. of Water and Wastewater 20. Edition 1998Sular100 ml1 gün134,00
13Nitrit TayiniMKL.AT.P.10.12Standard Methods for the Ex. of Water and Wastewater 20, Edition 1998Sular100 ml1 gün72,00
14Sülfat Tayini(Kit ile) MKL.AT.P.10.13Hach Lange Test Kiti ProsedürüSu ve Atık Sular1000 ml1 gün83,00
15Sülfat TayiniMKL.AT.P.10.14Standard Methods for the Ex. of Water and Wastewater 20, Edition 1998Sular1000 ml1 gün83,00
16Fosfat FosforuMKL.AT.P.10.15Hach Lange Test Kiti ProsedürüAtık Sular500 ml1 gün72,00
17

Fosfat Fosforu

(Toplam Fosfor, PO4-P)

MKL.AT.P.10.16Standard Methods for the Ex. of Water and Wastewater 20, Edition 1998Atık Sular500 ml2 gün72,00
18Potasyum Miktar TayiniMKL.AT.P.10.17Hach Lange Test Kiti ProsedürüSu ve Atık Sular500 ml1 gün72,00
19Magnezyum Miktar TayiniMKL.AT.P.10.18Hach Lange Test Kiti ProsedürüSu ve Atık Sular500 ml1 gün90,00
20

GC-MS'de Pestisit Analizi;

Aldrin, a-Endosülfan, a-HCH, b-HCH , b-Endosülfan, cis-Chlordane, d-HCH, Dieldrin,Endosulfan sulphate, Endrin keton , Endrin ,g-HCH, Heptachlor, Heptachlor endo epo iso A, Heptachlor exo epo iso B,Hexachlorobenzene, op DDD, op DDT, pp DDD, pp DDE, pp DDT, Trans-Chlordane

MKL.AT.P.10.19Journal of AOAC İnternational, Vol.90, No 2, 2007Yem ve Yem Katkı Maddeleri1 kg3 gün330,00
21Sülfit Tayini(Kit ile)MKL.AT.P.10.20Hach Lange Test Kiti ProsedürüSu ve Atık Sular500 ml1 gün72,00

 

Not: Ağır Metaller(ICP OES/MS Cihazı İle) 180,00(Eklenecek herbir ağır metal için 40,00) TL'dir.

 

 İhracat amaçlı ürünlerde pestisit etken maddelerinin tespitine yönelik yapılacak analiz ücreti KDV dahil/istisna 550,00 TL olarak uygulanır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KATKI VE MİKOTOKSİN ANALİZLERİ

 

NoAnaliz AdıAnaliz Talimat NumarasıOrijinal MetotÜrünİhtiyaç Duyulan Miktar   (kg, l, ml)SüreAnaliz Ücreti (TL)
1

Aflatoksin B1 ve

Toplam Aflatoksin

KML.AT.P.10.01AOAC 999.07Kurutulmuş Meyveler, Lokumlar ve Helvalar500 g2 gün215,00

*Aflatoksin B1 ve

Toplam Aflatoksin

KML.AT.P.10.01AOAC 999.07Sert Kabuklu Kuru Meyveler500 g2 gün236,50

*Aflatoksin B1 ve

Toplam Aflatoksin

KML.AT.P.10.01AOAC 999.07Baharatlar500 g2 gün236,50
2

Aflatoksin B1 ve

Toplam Aflatoksin

KML.AT.P.10.02AOAC 2003.02Yemler500 g2 gün215,00
3

Aflatoksin B1 ve

Toplam Aflatoksin

KML.AT.P.10.03AOAC 2003.02Unlar500 g2 gün215,00
4Aflatoksin M1KML.AT.P.10.04

TS EN ISO 14501

Mart 2002

Süt ve Süttozu500 ml2 gün280,00
5Sorbik Asit Tayini(HPLC)KML.AT.P.10.05NMKL No:124, 1997Tüm Gıdalar500 g2 gün165,00
6Benzoik Asitin Miktar Tayini(HPLC)KML.AT.P.10.05NMKL No:124, 1997Tüm Gıdalar500 g2 gün165,00
7

Boya Miktar Tayini(HPLC

Sudan1-4)

KML.AT.P.10.06FSA 145 B 2003Baharatlar100 g2 gün165,00
8

Boya Miktar Tayini(HPLC)

(Allura Red, Brillant Blue,

Green S, Indigo Karmin,Amaranth, Karmosin, Kinolin Yellow, Patent Blue, Ponso 4R, Sunset Yellow, Tartrazin)

KML.AT.P.10.07

NMKL 130,1989-

N.Yoshioka and K.Ichihashi,2008.Talanta,(74)

1408-1413

Tüm Şekerlemeler, Reçel, Jöle, Marmelat, Meyve Suları, Konserveler, Hububat Ürünleri ve Toz İçecekler100 g/ml2 gün165,00
9C Vitamini( HPLC)KML.AT.P.10.08Ruckemann H., 1980Tüm Gıdalar250 g/ml2 saat275,00
10

Boya Miktar Tayini(Spektrofotometrik)

(Allura Red, Brillant Blue,

Gren S, Indigo karmin, Karmin, Karmosin, Kinolin Yellow, Patent Blue, Ponso 4R, Sunset Yellow, Tartrazin)

KML.AT.P.10.09AOAC 988.13, 1988Tüm Şekerlemeler, Reçel, Jöle, Marmelat, Meyve Suları, Konserveler, Hububat Ürünleri ve Toz İçecekler100 g/ml2 gün118,00
11Boya Aranması(Yün İpi ile)KML.AT.P.10.10

Gıda Maddeleri Muayene ve Analiz Metotları

Bursa 1988

Meyve Suyu, Gazoz, Şarap, Akide Şekeri, Reçel, Pekmez, Bal, Baharat, Çay, Toz İçecekler, Salça, Sucuk, Salam, Sosis, Pastırma Çemeni ve Hububat 100 g/ml1 gün80,00
12Fosfotaz Aktivitesi Tayini KantitatifKML.AT.P.10.11TSE 6210/Aralık 1988  TSE 1331/Nisan 1995Süt ve Süt Ürünleri200 ml2 gün88,00
13Jelatin aranmasıKML.AT.P.10.12Gıda Maddeleri Muayene ve Analiz Metotları 1988Yoğurt500 g1 gün46,00
14Kükürt Dioksit TayiniKML.AT.P.10.13TS 522Şarap ve Sirke500 ml1 gün83,00
15Yağ Gress Miktar TayiniKML.AT.P.10.14Standard Methods for the Ex. of Water and Wastewater 20. Edition 1998Su ve Atık Sular2000 ml2 gün152,00
16Kükürt Dioksit TayiniKML.AT.P.10.15TS 861Beyaz Şeker500 g1 gün83,00
17Nitrit-Nitrat Miktarı Tayini(HPCL)KML.AT.P.10.16NMKL No:165, 2000Et ve Et Ürünleri100 g1 gün165,00-165,00
18Okratoksin A Tayini KML.AT.P.10.17R-Biopharm Application Note, Ref No: P14/V16/22.09.2014Tahıllar ve Tahıl Ürünleri500 g2 gün270,00
19Okratoksin A Tayini  KML.AT.P.10.17R-Biopharm Application Note, Ref No: P14/V16/22.09.2014Yemler ve Yem Hammaddeleri500 g2 gün270,00
20Pamuk Yağı AranmasıKML.AT.P.10.18TS 894 TS 342Bitkisel ve Hayvansal Yağlar100 g/ml1 gün39,00
21Nişasta AranmasıKML.AT.P.10.19TS 2419Tüm Gıdalar100 g1 gün50,00
22Nişasta Miktar TayiniKML.AT.P.10.20TS 6812Salam ve Sosis250 g2 gün115,00
23Mineral Yağ AranmasıKML.AT.P.10.21TS 894Bitkisel Yağlar100 ml1 gün39,00
24Susam Yağı AranmasıKML.AT.P.10.22TS 894Bitkisel ve Hayvansal Yağlar100 g/ml1 gün39,00
25

Ticari Glikoz Teşhisi

(Fiche Metodu)

KML.AT.P.10.23TS 3036Bal100 g1 gün 
26

Ticari Glikoz Teşhisi

(İyot Metodu)

KML.AT.P.10.24TS 3036Bal100 g1 gün 
27Zearalenon(ZON) TayiniKML.AT.P.10.25R-Biopharm Rhone Ldt Ref No: A1-RP91.V5 Date: October 2009Tahıl,Tahıl Ürünleri ve Yemler500 g2 gün270,00
28Fosfataz Aktivitesi Testi (Kalitatif)KML.AT.P.10.26Lactognost Test Kiti ProsedürüSüt, Krema ve Tereyağı

  200 ml

250 g

1 gün50,00
29Karbonat AranmasıKML.AT.P.10.27

 Gıda Maddeleri Muayene

ve Analiz Metotları 1988

Süt ve Süt Ürünleri

 250 ml

250 g

1 gün

 

46,00

 

30Bikarbonat AranmasıKML.AT.P.10.27

 Gıda Maddeleri Muayene

ve Analiz Metotları 1988

Süt ve Süt Ürünleri

 250 ml

250 g

1 gün39,00
31Gıdalarda Kükürdioksit TayiniKML.AT.P.10.28Kuru Kayısı ve Zerdali Standardı TS 485Gıda Ürünleri250 g1 gün83,00
32Okratoksin A Tayini

 

KML.AT.P.10.29

R-Biopharm Application Note, Ref No: P14/V16/22.09.2014Kurutulmuş Meyveler500 g2 gün270,00

 

MİKROBİYOLOJİK ANALİZLER

 ​

NoAnaliz AdıAnaliz Talimat NumarasıOrijinal MetotÜrünİhtiyaç Duyulan Miktar   (kg, l, ml)SüreAnaliz Ücreti (TL)
1Toplam Aerobik Mezofilik Bakteri Sayımı(AKS)MBL.AT.P.10.01EN ISO 4833Tüm Gıda Maddelerinde200 g/ml3 gün70,00
2Toplam Aerobik Mezofilik Bakteri Sayımı(A.K.S.)(Hızlı Test)MBL.AT.P.10.03Biomerieux TEMPO® AC, 411113, Automated test for use with TEMPO, for the enumeration of Total viable count in 40-48 hours in food productsTüm Gıda Maddelerinde200 g/ml2 gün120,00
3Bacillus cereus Aranması ve SayımıMBL.AT.P.10.04

TS EN ISO 7932

 

Tüm Gıda Maddelerinde200 g/ml48 saat + 4 gün doğrulama80,00
4Clostridium perfringens Aranması(sülfit indirgeyen)MBL.AT.P.10.05

TS EN ISO 7937

 

Tüm Gıda Maddelerinde200 g/ml48 saat + 4 gün doğrulama100,00
5Koliform ve E.coli sayımıMBL.AT.P.10.06FDA/BAM 2002Tüm Gıda ve Yem Maddelerinde200 g/ml6 gün115,00
6*Enterobacteriaceae  Koloni SayımıMBL.AT.P.10.07ISO 21528-2Tüm Gıda ve Yem Maddelerinde200 g/ml1 gün77,00
7

Enterobacter Sayımı

(Hızlı Test)

MBL.AT.P.10.08Biomerieux TEMPO® EB, 80 003, Automated test for use with TEMPO, for the enumeration of Enterobacteria in 22-27 hours in food productsTüm Gıda Maddelerinde200 g/ml1 gün115,00
8*Katı Besiyerinde E.coli Sayımı MBL.AT.P.10.09ISO 16649-2Tüm Gıda Maddelerinde200 g/ml1 gün     77,00     
9Katı Besiyerinde Koliform Bakteri SayımıMBL.AT.P.10.10ISO 4832Tüm Gıda Maddelerinde200 g/ml1 gün70,00
10E.coli Aranması ve Sayımı(EMS)MBL.AT.P.10.11ISO 16649-3Tüm Gıda Maddelerinde200 g/ml2 gün110,00
11

Küf ve Maya Sayımı

(Su aktivitesi >0,95)

MBL.AT.P.10.12ISO 21527-1Tüm Gıda Maddelerinde200 g/ml5 gün70,00
12

Küf ve Maya Sayımı

(Su aktivitesi >0,95)

MBL.AT.P.10.13ISO 21527-2Tüm Gıda Maddelerinde200 g/ml5 gün70,00
13

*Listeria monocytogenes

(Vidas)

MBL.AT.P.10.14AFNOR-BİO 12/27-02/10Tüm Gıda Maddelerinde200 g/ml1-3 gün181,50
14*Listeria monocytogenes aranması(Klasik)MBL.AT.P.10.15ISO 11290-1Tüm Gıda Maddelerinde200 g/ml5-7 gün132,00
15

E.coli O 157 Aranması

(Hızlı Test)

MBL.AT.P.10.16AFNOR-BİO 12/25-05/09Tüm Gıda Maddelerinde ve Yemlerde200 g/ml1-3 gün180,00
16

Maya ve Küf Sayımı

(Hızlı Test)

MBL.AT.P.10.17Biomerieux TEMPO® YM, 80 001, Automated test for use with TEMPO, for the enumeration of Yeasts, mold in 72-76 hours in food productsTüm Gıda Maddelerinde200 g/ml3 gün115,00
17Sünme(Rope Sporu) Faktörü AranmasıMBL.AT.P.10.18TSE 3522/Nisan 1992 Un ve Unlu Mamüller200 g/ml3 gün80,00
18*Salmonella spp. AranmasıMBL.AT.P.10.19ISO 6579 : 2002Tüm Gıda Maddelerinde200 g/ml5 gün132,00
 *Salmonella spp. AranmasıMBL.AT.P.10.19ISO 6579 : 2002Yemlerde200 g/ml5 gün132,00
19E. coli O157 AranmasıMBL.AT.P.10.20ISO 16654Tüm Gıda Maddelerinde ve Yemlerde200 g/ml3-4 gün135,00
20

E.coli Sayısı

(Hızlı Test)   

MBL.AT.P.10.21Biomerieux TEMPO® EC, 80 004, Automated test for use with TEMPO, for the enumeration of Escherichia coli in 22-27 hours in food productsTüm Gıda Maddelerinde200 g/ml1 gün115,00
21

Koagulaz Pozitif Staphylococcus (Staph.aureus) Sayımı

(Hızlı Test)

MBL.AT.P.10.22Biomerieux TEMPO® STA, 80 002, Automated test for use with TEMPO, for the enumeration of  Staphylococcus aureus in 24-27 hours in food productsTüm Gıda Maddelerinde200 g/ml1 gün115,00
22*Koagulaz Pozitif Staphylococcus (Staph.aureus)SayımıMBL.AT.P.10.23

ISO 6888-1

 

Tüm Gıda Maddelerinde200 g/ml4 gün88,00
23

Toplam Koliform

(Hızlı Test)

MBL.AT.P.10.24Biomerieux TEMPO® TC, 80 006, Automated test for use with TEMPO, for the enumeration of total Coliform following the BAM definition  22-27 hours in food productsTüm Gıda Maddelerinde200 g/ml1 gün115,00
24Sterilite Kontrolü(İnkübasyon+AKS)30ºC de 15 gün İnkübasyonMBL.AT.P.10.25TGK 2009/6Tüm Gıda MaddelerindeEn az 2 adet orijinal ambalaj18  Gün153,00
55º C de 7 gün İnkübasyon10 Gün130,00
25Staph.EnterotoxiniMBL.AT.P.10.26

Vidas SET2

Ref:30 705

Tüm Gıda Maddelerinde200 g/ml1 gün200,00
26

*Salmonella spp Aranması(Vidas)

MBL.AT.P.10.27Biomerieux-Vidas Up Salmonella General protocol Ref:30 707Yemlerde200 g/ml1-5 gün165,00

*Salmonella spp Aranması(Vidas)

MBL.AT.P.10.27Biomerieux-Vidas Up Salmonella General protocol Ref:30 707Tüm Gıda Maddeleri200 g/ml1-5 gün165,00
27Yoğurtta Karakteristik Mikroorganizma Sayımı(37 C0 (Spesifik mikroorganizma sayımı)MBL.AT.P.10.28ISO 7889Yoğurt200 g3 gün107,00
28Somatik Hücre SayımıMBL.AT.P.10.29TS EN ISO 13366-1Çiğ Süt200 g/ml5 gün61,00
29E.Coli ve Koliform Sayımı(Membran Filtrasyon Yöntemi İle)

 

MBL.AT.P.10.30

TS ISO 9308-1Su

 

100 ml

1-2 gün65,00
30

Salmonella spp Aranması(Hızlı Test)

MBL.AT.P.10.31BİO-Rad RAPID Salmonella Short ProtokolTüm Gıda Maddeleri200 g/ml2-5 gün150,00
 

Salmonella spp Aranması(Hızlı Test)

MBL.AT.P.10.31BİO-Rad RAPID Salmonella Short ProtokolYemlerde200 g/ml2-5 gün150,00

 

 

HİSTOLOJİK ANALİZLER

 

 

NoAnaliz AdıAnaliz Talimat NumarasıOrijinal MetotÜrünİhtiyaç Duyulan Miktar   (kg, l, ml)Süre

Analiz Ücreti

(TL)

1*Histolojik MuayeneHAL.AT.P.10.01TS 13511 Haziran 2012Et ve Et Ürünlerinde250 g.5 gün330,00
2

*Et Tür Tespiti

(Elisa Metodu)

Kanatlı Eti Aranması

HAL.AT.P.10.02TS 12191 / Mart 1997Et ve Et Ürünlerinde250 g2 gün302,50

*Et Tür Tespiti

(Elisa Metodu)

Domuz Eti Aranması

HAL.AT.P.10.02TS 12191 / Mart 1997Et ve Et Ürünlerinde250 g2 gün302,50

*Et Tür Tespiti

(Elisa Metodu)

Tek Tırnaklı Eti Aranması

HAL.AT.P.10.02TS 12191 / Mart 1997Et ve Et Ürünlerinde250 g2 gün302,50

*Et Tür Tespiti

(Elisa Metodu)

Büyükbaş Hayvan Eti Aranması

HAL.AT.P.10.02TS 12191 / Mart 1997Et ve Et Ürünlerinde250 g2 gün302,50

*Et Tür Tespiti

(Elisa Metodu)

 Küçükbaş Hayvan Eti Aranamsı

HAL.AT.P.10.02TS 12191 / Mart 1997Et ve Et Ürünlerinde250 g2 gün302,50

 

 

 

​ 

 

 

 

 

               

   

''