Katkı ve Mikotoksin Analizleri

NoAnaliz AdıAnaliz Talimat NumarasıOrijinal MetotÜrünİhtiyaç Duyulan Miktar   (kg, l, ml)SüreAnaliz Ücreti (TL)
1

Aflatoksin B1 ve

Toplam Aflatoksin

KML.AT.P.10.01AOAC 999.07Kurutulmuş Meyveler, Lokumlar ve Helvalar500 g2 gün215,00

*Aflatoksin B1 ve

Toplam Aflatoksin

KML.AT.P.10.01AOAC 999.07Sert Kabuklu Kuru Meyveler500 g2 gün236,50

*Aflatoksin B1 ve

Toplam Aflatoksin

KML.AT.P.10.01AOAC 999.07Baharatlar500 g2 gün236,50
2

Aflatoksin B1 ve

Toplam Aflatoksin

KML.AT.P.10.02AOAC 2003.02Yemler500 g2 gün215,00
3

Aflatoksin B1 ve

Toplam Aflatoksin

KML.AT.P.10.03AOAC 2003.02Unlar500 g2 gün215,00
4Aflatoksin M1KML.AT.P.10.04

TS EN ISO 14501

Mart 2002

Süt ve Süttozu500 ml2 gün280,00
5Sorbik Asit Tayini(HPLC)KML.AT.P.10.05NMKL No:124, 1997Tüm Gıdalar500 g2 gün165,00
6Benzoik Asitin Miktar Tayini(HPLC)KML.AT.P.10.05NMKL No:124, 1997Tüm Gıdalar500 g2 gün165,00
7

Boya Miktar Tayini(HPLC

Sudan1-4)

KML.AT.P.10.06FSA 145 B 2003Baharatlar100 g2 gün165,00
8

Boya Miktar Tayini(HPLC)

(Allura Red, Brillant Blue,

Green S, Indigo Karmin,Amaranth, Karmosin, Kinolin Yellow, Patent Blue, Ponso 4R, Sunset Yellow, Tartrazin)

KML.AT.P.10.07

NMKL 130,1989-

N.Yoshioka and K.Ichihashi,2008.Talanta,(74)

1408-1413

Tüm Şekerlemeler, Reçel, Jöle, Marmelat, Meyve Suları, Konserveler, Hububat Ürünleri ve Toz İçecekler100 g/ml2 gün165,00
9C Vitamini( HPLC)KML.AT.P.10.08Ruckemann H., 1980Tüm Gıdalar250 g/ml2 saat275,00
10

Boya Miktar Tayini(Spektrofotometrik)

(Allura Red, Brillant Blue,

Gren S, Indigo karmin, Karmin, Karmosin, Kinolin Yellow, Patent Blue, Ponso 4R, Sunset Yellow, Tartrazin)

KML.AT.P.10.09AOAC 988.13, 1988Tüm Şekerlemeler, Reçel, Jöle, Marmelat, Meyve Suları, Konserveler, Hububat Ürünleri ve Toz İçecekler100 g/ml2 gün118,00
11Boya Aranması(Yün İpi ile)KML.AT.P.10.10

Gıda Maddeleri Muayene ve Analiz Metotları

Bursa 1988

Meyve Suyu, Gazoz, Şarap, Akide Şekeri, Reçel, Pekmez, Bal, Baharat, Çay, Toz İçecekler, Salça, Sucuk, Salam, Sosis, Pastırma Çemeni ve Hububat 100 g/ml1 gün80,00
12Fosfotaz Aktivitesi Tayini KantitatifKML.AT.P.10.11TSE 6210/Aralık 1988  TSE 1331/Nisan 1995Süt ve Süt Ürünleri200 ml2 gün88,00
13Jelatin aranmasıKML.AT.P.10.12Gıda Maddeleri Muayene ve Analiz Metotları 1988Yoğurt500 g1 gün46,00
14Kükürt Dioksit TayiniKML.AT.P.10.13TS 522Şarap ve Sirke500 ml1 gün83,00
15Yağ Gress Miktar TayiniKML.AT.P.10.14Standard Methods for the Ex. of Water and Wastewater 20. Edition 1998Su ve Atık Sular2000 ml2 gün152,00
16Kükürt Dioksit TayiniKML.AT.P.10.15TS 861Beyaz Şeker500 g1 gün83,00
17Nitrit-Nitrat Miktarı Tayini(HPCL)KML.AT.P.10.16NMKL No:165, 2000Et ve Et Ürünleri100 g1 gün165,00-165,00
18Okratoksin A Tayini KML.AT.P.10.17R-Biopharm Application Note, Ref No: P14/V16/22.09.2014Tahıllar ve Tahıl Ürünleri500 g2 gün270,00
19Okratoksin A Tayini  KML.AT.P.10.17R-Biopharm Application Note, Ref No: P14/V16/22.09.2014Yemler ve Yem Hammaddeleri500 g2 gün270,00
20Pamuk Yağı AranmasıKML.AT.P.10.18TS 894 TS 342Bitkisel ve Hayvansal Yağlar100 g/ml1 gün39,00
21Nişasta AranmasıKML.AT.P.10.19TS 2419Tüm Gıdalar100 g1 gün50,00
22Nişasta Miktar TayiniKML.AT.P.10.20TS 6812Salam ve Sosis250 g2 gün115,00
23Mineral Yağ AranmasıKML.AT.P.10.21TS 894Bitkisel Yağlar100 ml1 gün39,00
24Susam Yağı AranmasıKML.AT.P.10.22TS 894Bitkisel ve Hayvansal Yağlar100 g/ml1 gün39,00
25

Ticari Glikoz Teşhisi

(Fiche Metodu)

KML.AT.P.10.23TS 3036Bal100 g1 gün 
26

Ticari Glikoz Teşhisi

(İyot Metodu)

KML.AT.P.10.24TS 3036Bal100 g1 gün 
27Zearalenon(ZON) TayiniKML.AT.P.10.25R-Biopharm Rhone Ldt Ref No: A1-RP91.V5 Date: October 2009Tahıl,Tahıl Ürünleri ve Yemler500 g2 gün270,00
28Fosfataz Aktivitesi Testi (Kalitatif)KML.AT.P.10.26Lactognost Test Kiti ProsedürüSüt, Krema ve Tereyağı

  200 ml

250 g

1 gün50,00
29Karbonat AranmasıKML.AT.P.10.27

 Gıda Maddeleri Muayene

ve Analiz Metotları 1988

Süt ve Süt Ürünleri

 250 ml

250 g

1 gün

 

46,00

 

30Bikarbonat AranmasıKML.AT.P.10.27

 Gıda Maddeleri Muayene

ve Analiz Metotları 1988

Süt ve Süt Ürünleri

 250 ml

250 g

1 gün39,00
31Gıdalarda Kükürdioksit TayiniKML.AT.P.10.28Kuru Kayısı ve Zerdali Standardı TS 485Gıda Ürünleri250 g1 gün83,00
32Okratoksin A Tayini

 

KML.AT.P.10.29

R-Biopharm Application Note, Ref No: P14/V16/22.09.2014Kurutulmuş Meyveler500 g2 gün270,00​

''